Veckonytt #266

Herregud vilken morgon! Kaos sammanfattar det rätt bra! Jag är helt förvirrad med dagarna och trodde det var måndag idag. Alltså har jag missat att igår publicera veckans veckonytt. Och jag trodde att Estrid började skolan kl 9 istället för 8.20. Jag kom på att det var tisdag kl 8.19. Då åt vi frukost… Vi slängde oss i bilen och kom fram bara pytte sent. Men jag hatar ändå när det blir såhär. Då känns det som att man strider mot klockan hela dagen. Jag har gjort mig en kopp kaffe och sitter nu med veckans veckonytt. Kl 10 ska jag intervjuas igen i den forskningsstudie jag är med i.

Om vi då återgår till veckans veckonytt vill jag tipsa om den här härligt ljusblå toppen. Perfekt att möta våren i!

Nu är den här drömmen nedsatt med 30% och blir den för under 800kr! OMG! Den finns också i svart och ser såååå lyxig ut! (adlink)

Ett absolut måste till våren är ju att ha en tunn stickad klänning! Den här är underbar och finns hos H&M i både svart och vitt.

Jag älskar ballerina till våren men många tycker att det är en för gullig sko. Och att den med en viss styling känns omodern. För er vill jag tipsa om dessa rynkade supercoola ballerina som just nu finns hos Arket. (adlink)

Jag fortsätter att tjata om färg till våren! Om du tycker färg är svårt eller läskigt så satsa på färgstarka accessoarer. Denna väska från COS är HEEEEELT underbar tycker jag! Perfekt i sin storlek och modell att ha som en vardagsväska. Och ett enkelt sätt att få in trendfärgen grönt utan att behöva ha det på kläderna om det inte känns bra. Du hittar väskan här (adlink).

Tips på de PERFEKTA jeansen! Jag är BESATT av ”april” jeansen hos XLNT kappahl! Jag drömmer om att de görs i varje färg som finns! Sköna, sååå smickrande och sitter som ett smäck! Jag vill verkligen VARMT rekommendera dig att testa dessa om du tidigare haft svårt att hitta jeans som passar. Dessa går upp till storlek 58 och finns i tre olika färger. (adlink)

Möt våren i en krispig vit kappa! Magiskt snyggt!

Och har du inte remsandaletter med låg klack bara MÅSTE du införskaffa det. Det är minsann en order! Detta är min mest användbara sko i vår och sommar. Den går att klä upp, klä ner, ha på jobbet, stranden, festen, ärendena, you name it! Det är verkligen den perfekta skon! Dessa är i läder och finns även i en beige nyans. Jag önskar mig båda! (adlink).

Jag har nu börjat på BUS (brun-utan-sol) för att möta våren i en nyans som är något mindre blå och genomskinlig. Jag älskar St Tropez bronzingwaters och använder den orangea på kroppen och den här turkosa på ansiktet. Så naturligt och fint resultat. Du hittar St Tropez här (adlink).

Du vet ju att jag ÄLSKAR markerad midja! Därför bara måste jag tipsa om den här artikeln hos Femina där det visas en massa olika stylingknep för att just markera midjan. Det är den mest smickrande siluetten jag vet! Så in och läs och blir inspirerad. Och VÅGA markera midjan!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x