Veckonytt #244

God morgon mina vänner och välkommen måndag! Jag sitter här i biblioteket med en kopp kaffe och har haft en riktigt bra morgon. Igår när jag gick och la mig satte jag en medveten strategi för hur jag skulle få en bra måndag. Och jag gjorde alla de sakerna idag. Upp direkt, bädda sängen, frukost, göra mig i ordning, hudvårdsrutinen på morgonen och en härligt mysig loungeoutfit. Det satte en positiv stämning på min morgon.

Nu är jag redo att visa upp massa nya inspirerande tips i veckans veckonytt. Först ut är den snygga bordslampan från ferm living (adlink). Hur snygg? Den kommer vara perfekt i mitt bibliotek.

Ferm living har SÅ mycket snyggt nu till hösten! Det här soffbordet är ju beyond vackert! (adlink) Alltså WOW!

Jag älskar att dessa rejäla kängor är höstens trendigaste modell! Jag älskar det! Trendig, varm och bekväm! Det kan väl inte bli bättre!? Dessa snygga boots hittar du här (adlink).

Det är också trendigt med lågskor och det är perfekt för alla gillar ju inte att gå med höga klackar. Men det går att vara så stilsäker ändå! Som dessa rynkade ballerinor från H&M. Så otroligt snygga!

HERREGUD! Detta måste vara den snyggaste jacka jag sett på länge!! (adlink)

Jag är också besatt av denna look! Jag vill också bära mönster topp till tå! Galet snyggt och jag blir så inspirerad! (adlink)

Vilken magnifik ljusstake! Det är den finaste jag sett! (adlink).

Jag vill tipsa om den här kappan från Kappahl. Ett underbart budgetfynd! (adlink)

Nu när det blir kallare upplever jag att min hårbotten, som redan är känslig, blir än mer känslig. Jag är så nyfiken på att testa denna lugnande toner som appliceras i hårbotten.

Slutligen vill jag slå ett slag för att unna sig en riktigt lyxig och härlig duschtvål. På kalla kvällar är det ju ren njutning att stå i en riktigt het dusch, eller ännu hellre, krypa ner i ett varmt bad. Då tycker jag det känns extra fint och härligt att ha en härlig tvål. Och molton brown är alltid alltid mitt bästa tvålmärke! (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x