Veckonytt #189

Har du semester än? Jag jobbar två veckor till och sedan går jag på semester. Men jag måste erkänna, i huvudet har jag redan semester. Jag har fått in det där sköna lunket. Dagens veckonytt är riktigt sommarhärligt. Först ut är denna artikel om 5 svenska vingårdar med det lilla extra. Jag skriver upp allihop som framtida drömresor.

Vid det här laget vet väl alla att man måste använda solskydd på kroppen. Men vad många glömmer bort är att man även bör använda solskydd på håret. Här listas bra solskydd för håret. Jag kommer definitivt investera i ett solskydd jag med!

Detta är en ”earcuff” alltså ett örhänge som kläms på över örat och jag tycker det är SÅ snyggt! Och spana in priset! (adlink)

Hur magiskt låter inte detta recept? Rabarberkräm med vit choklad!

En liten trendspaning är aldrig fel. Här hittar du ELLE:s stora guide till trendiga sommarklänningar.

Har du bränt dig i solen? Följ råden här för bästa och fortaste återhämtning.

När det är riktigt hett ute vill man bara bära badkläder och kaftaner. Här kommer tips på två MAGISKA kaftaner. Denna i beige från Arket är så chic! (adlink)

Snäppet vassare är denna kaftan från Rodebjer. Hon gör ju alltid IKONISKA kaftaner och de börjar nästan bli som samlarobjekt. Dyra som tusan men en riktigt härlig investering. Den finns här (adlink).

Vill du bära ett plagg som är som en kaftan men lite mer dressad vill jag rekommendera denna luftiga och härliga vida bomullsklänning från H&M (adlink). Wow, vilket köp!

Bianca Ingrosso berättar om sin ångest, ensamhet och känsla av att vara annorlunda i sociala sammanhang. Det är som att läsa om mig själv. Herregud vad hennes ord resonerade i mig.

Ha nu en fin vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x