Veckonytt #246

Tillbaka från Stockholm och full av inspiration. Det jag tar med mig mest är utställningen Nordens Paris på nordiska muséet och julinspirationen från vårt hotell. Jag tänker mycket på det här med klassiska plagg och att de kan användas under en lång tid och till och med ärvas vidare i generationer. Det tycker jag är så otroligt fint. Därför blir veckans veckonytt en klassisk spaning. Först ut är denna fantastiska baströja från Dagmar i 100% merinoull (adlink).

En kamelfärgad kappa är också en klassiker som går att använda år efter år. Den här prisvärda kappan finns i en mängd olika bruna nyanser och går upp till storlek 52 (adlink).

Klassiska smycken! Jag älskar att hitta några smycken som är de man bär varje dag. Ens signatursmycken liksom! Och just klassiska smycken i enkla modeller är de som enklast är att inkorporera i sin vardgslook. Det här lyxiga armbandet från Sif Jakobs Jewellry är en investering men väl värd pengarna. Du kan använda detta armband prick varje dag.

Här är örhängen, men betydligt billigare, som påminner om den klassiska look som armbandet ovan har (adlink). Och en sak till, givetvis går det att mixa guld och silver these days!

Om du investerar i dyrare tröjor i ull eller kashmir är det otroligt viktigt att du tar hand om dina kläder. Jag har en streamer från Steamery som jag är supernöjd med. Nu är jag nyfiken på att investera i en sån här maskin som tar bort noppor på plaggen.

Så vacker kofta (adlink)! Också klassisk i färg, modell och snitt och går att klä upp och klä ner. den består huvudsakligen av viskos vilket är så skönt mot huden.

Ett par klassiska boots i läder kan bäras i hur många år som helst bara du är duktig på att ta hand om lädret, klacka om och sula om skorna vid behov. De här bootsen från Filippa K är perfekt för oss vars vader inte alltid går ner i vanliga stövlar. Fantastiska boots!

Och så går vi raskt över till den klassiska julen! I år vill jag gå all in på rött, grönt och guld. Sådär disneyjuligt liksom! Om du anser att det är för tidigt att börja pynta så är det iallafall hög tid att investera i ett härligt juligt doftljus! Och vem gör det bättre, och mer klassiskt, än Lexington? (adlink)

I år är det jag som dukar med röd duk under julen! Den här linneduken är SÅ fin! (adlink).

Slutligen, lampan flowerpot är en klassiker. Och nu har den kommit i en portabel version. Alltså utan sladd! Den är perfekt att förflytta mellan inomhus och utomhus för att skapa en stämningsfull atmosfär var du än är. Lampan går att dimma i tre steg med hjälp av den lilla stålknoppen på toppen av lampskärmen. I love! (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x