Veckonytt #192

Kicks har fått in ett nytt nagellacksmärke som heter Rouge Atelier. Jag är så nyfiken på att testa detta! Allt är så estetiskt och vackert genomtänkt. Jag tror minsann jag ska unna mig ett litet set med ny glasfil, buffer och nagelbandsnedpetare. Sen hade jag gärna även testat nagelbandsoljan, nagelbandsremover och givetvis nagellacken. Har du testat detta märke? Vad tyckte du?

Magiska Annika Leone har skrivit ett riktigt bra blogginlägg om celluliter. Vad det är, varför man har det och varför det är en superdålig idé att försöka kämpa emot dem.

Här är en klänningsnyhet från by Malina (adlink). Och OMG!!! Den är så magiskt vacker att jag får ont i ögonen! Och spana in ryggen! <3 <3 <3

Kan vara att jag prick just nu också klickade hem den här blusen från H&M! Alltså MAGI!!! Strasset! Volangerna! Kragen! Älskar allt!

I höst är det mycket starka färger som gäller och det gör mig SÅ glad! Jag älskar den beiga monokroma looken också på hösten, men höst i Sverige har alltid tråkigt nog varit väldigt mycket svart, grått och marint. Nej, fram med sprakande färger! Den här nyheten från Carin Wester är så fin tycker jag!

Bästa skönhetsbloggaren Jessica har skrivit ett inlägg som är SÅ bra! Nämligen hur man får ut det sista av läppglansen när applicatorn inte når botten längre. Alltså hur bra!?

Sedan jag började använda nagelolja har mina naglar blivit så mycket bättre. Framförallt om jag tar en droppe på varje nagel när jag gjort manikyr och naglarna är pyttelite klibbiga fortfarande. Det är precis som att oljan låser in nagellacket och för första gången i mitt liv har jag grym hållbarhet på nagellacket. Jag är nyfiken på den här enkla pennan med nagelolja som är enkel att ha med sig i handväskan.

HELLO DREAMCHAIR!!!!

Om du ska köpa en kavaj eller kostym i höst så ska du definitivt satsa på en rutig variant. Den här kavajen från St Tropez tycker jag är snygg, enkel att matcha i olika outfits och till ett bra pris.

Slutligen vill jag även tipsa om denna grymma artikel med 8 knep för att framstå som mer självsäker!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x