Veckonytt #268

Åh, det blev en liten bloggpaus men tiden fanns helt enkelt inte. Och den tid som blev över var väl behövd. Jag hade tid för inspiration och tankar och känner att jag återfått balans. Idag är jag hemma och vabbar men hinner här på morgonen få upp veckans veckonytt. Först ut är det här underbara bordet. Så fort vårt matbord inte längre är pingis/pyssel/klätter/hej vi har barn-bord ska jag unna oss ett riktigt vackert matbord.

Vill du få in lite mer färg i ditt hem men samtidigt behålla din neutrala inredning? Satsa på detaljer. Som den här rosa vasen!! Alltså wow!!!

Jag hade velat ha en vacker bänk på altanen och tycker mycket om den här (adlink).

Vi fortsätter på utetemat! jag gillar verkligen de här små sidoborden att ha på altanen! Perfekt att ha för att få höjdskillnader i inredningen på altanen eller balkongen. SÅ SÅ SÅ fina!

Har man mycket ljus inredning tycker jag det är snyggt att här och där bryta av med något mörkt. Och jag gillar verkligen den här fåtöljen!

Men hallå! Kolla in denna perfekta vår- och sommarklänning från H&M. Jag tar en i varje färg tack!

Dör för denna baddräkt! Enaxlad och vit! Så chic, krispig, sexig och modemodig! (adlink)

Jag såg precis den här ögonskuggskrämen hos Skincity och den ser så fin ut. Den verkar otroligt pigmenterad och jag älskar sådana här produkter som på riktigt tar typ 5 sekunder att få på. Perfekt om man vill ha en snabb och chic morgonsminkrutin.

Trendalert! Sådana här toppar har verkligen tagit över sociala medier just nu. Det kan vara ett svårburet plagg för den med stor byst. MEN! Antingen är man modemodig och gör bh-löst eller så tar man en typ trekantsbikini med tunna snören under. Jag är sugen på att testa denna trend. Du hittar den topp här (adlink).

Det här är också en så trendig modell på topp just nu. Magkort med snören som snurras runt midjan. Också något svårburet för den som är osäker kring sitt magparti MEN också ett magiskt plagg för den som är redo att våga ta sitt modemod till nästa nivå! Du hittar den topp här.

Ha en underbar dag min vän! Idag fyller David 39 år så det bli kalas för honom!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x