veckonytt #301

Då var det måndag igen! Jag var heeeelt slut igår! Ingen förstår varför jag är så trött på helgen! =) Men jag tror det är för att det ofta är så himla mycket på helgen med städ, fotboll, familj och lite senare kvällar. Måndagar är rena rama spa-dagen för mig. Essie börjar först kl 9 så vi får lite sovmorgon och sen har jag ofta skrivdag på måndagar. Jag ska snart göra morgonens första kopp kaffe och ta med den tillbaka till soffan där jag sitter och bloggar. Hoppas du hade en fin helg! Nu kommer ett inspirerande veckonytt!

COS har fått in OTROLIGA NYHETER! Som den här stickade tröjan med stora hål. Den ser superdesignad ut och lyxig och dyr! (adlink)

Jag tackar aldrig nej till axelvaddar! Det är såååå snyggt och smickrande för figuren. Den här underbara tröjan har både den ljuvliga kornblå färgen jag älskar men även just axelvaddar! (adlink)

Åhhhh denna kritstrecksrandiga klänning är helt underbar! Snacka om en perfekt klänning att bära på jobbet, till festen, AW:n och brunchen. Väldigt användbar klänning! (adlink)

Här är ett mer önskeplagg eftersom prislappen är allt annat än en dröm. Kanske en mardröm!? =) Men läderkappan i sig kan stå inspiration för hösten. och just på second hand brukar man kunna hitta snygga läderplagg för en bra peng. Skulle du dock vilja göra en riktig investering i den perfekta skinnkappan så hittar du den här (adlink).

Förra året köpte jag ett set med kjol och tröja med fransar. Det är slutsålt nu och varje gång jag bär det frågar ni var det kommer ifrån. Här är ett alternativ till den tröjan om du är sugen på en tjocktröja med fransar (adlink).

Slutligen vill jag slå ett slag för denna hårklämma! Helt underbar och jag älskar att den är så stor i storleken. Ett statement! And you know I love me some statement! (adlink)

Ska du på vinterbröllop!? Då bara måste du spana in den här klänningen från H&M.

I höst kommer jag bära mycket pärlor! Det känns så dynasty 80-tal vilket jag älskar. Hur fint är inte det här halsbandet? (adlink)

Ju äldre jag blir desto mer märker jag hur jag rör mig från puderprodukter och mot krämprodukter. Det skapar en härlig glow, lyster och ungdomlighet i huden. Jag är så nyfiken på dessa sticks från Hickap (adlink)

Alltså huuuuur fin tavla från HK living? Den är helt underbar! Som en karamell för hemmet! Och jag blir genast nyfiken på om jag kan göra något liknande själv i ett DIY-projekt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x