veckonytt #304

Jag känner att jag är inne i ett riktigt ”det är höst och dags att mysa”-mood. Jag vill byta textilier, ha fler filtar, ljus, kuddar och plädar. Skapa ett hem gjort för middagar, filmmys, långa stunder med böcker och mysiga samtal. Jag älskar den här nya kudden från Ellos (adlink). Så fin färgklick med det brända orange.

Och kolla denna underbara sänggavel!!! (adlink). Sänggavel är ett måste tycka jag för att göra sängen mer inbjudande.

Och tänk på alla härliga middagar, långkok, grytor och mysiga stunder vi har framför oss i köket. Då vill jag duka vackert och gärna i mörkare färger än på sommaren. Det här porslinet är så fint (adlink).

Och servettringar! Jag älskar att duka med tygservetter för att göra dukningen mer speciell. Och servettringar takes it up ytterligare en nivå känner jag. De här är så fina (adlink).

Nu gör vi över till lite FASHION! Cause it’s so fun! Vilka skor ska man satsa på i höst? Loafers!!! Så trendigt, snyggt och bekvämt! Dessa (adlink) är lite mer pricy men i läder och klassiska i modellen och kan vara säsong efter säsong.

Och vilken underbar stickad tröja! (adlink)

Okej okej tillbaka till inredning! Wow vilken matta! Snacka om att göra ett statement i rummet. Otroligt fin (adlink).

Jag hade velat uppgradera mitt kontor i biblioteket och har hittat den perfekta stolen. Snygg och bekväm för hela dagar framför datorn (adlink).

och HERREGUD!!!! DÖÖÖÖÖÖÖR för detta skrivbord. Det är nog det finaste jag någonsin sett! (adlink).

Vi avslutar veckans insporunda med denna fantastiska kappa! (adlink).

Hoppas du får en fin vecka!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x