Veckonytt #242

Oj, vad tiden inte räckt till på sistone. Jag har behandlat bloggen lite styvmoderligt. Men Estrid har vabbats i en vecka, samtidigt som David tentapluggat, samtidigt som jag själv haft sjukt mycket att göra. En på alla sätt jobbig kombo. Men nu är Estrid tillbaka i skolan och fingers crossed är vabb över för denna gången. Jag är så taggad att dra igång ett peppigt veckonytt. Det kommer här!

På min önskelista finns en snygg beige ullkavaj. Denna är så snygg tycker jag! (adlink).

Little Liffner gör flera modeller väskor som är på min önskelista. Gissa om jag blev pepp när jag läste att det nu ska lanseras bälten. Kolla in detta bälte! Som ett smycke!! ÄLSKAR!

Ni önskade tips på kashmir och jag är inte svår. Kashmiracles är mina bästa mirakel! Som den här morgonrocken från Soft Goat. Dör så lyxig! (adlink)

En sak som är på min önskelista är en stooooor halsduk i kashmir! Den här ser helt magisk ut! (adlink).

Jag har hittat två nya drömväskor. Det här är den ena. Enda sedan jag köpte min dröm BOYY på Vestaire är jag besatt av att hitta nya drömväskor där till en bråkdel av priset. Den här blå från Chloé hade gärna fått flytta in till mig. (adlink).

Här är den andra drömväskan. En rosa godis från Jil Sander. Åh, vad jag tycker den är fin! Den finns här. (adlink)

Budgttips! Denna galet snygga topp bara måste in i varenda garderob! Detta är den vackraste urringning jag vet!

Har du inte ett par boots i armystil? vad väntar du på!? Det är höstens absolut hetaste sko! Dessa tycker jag är väldigt fina! (adlink).

OMG har du ingen stickad kjol!? Det går inte för sig! Det är det skönaste, snyggaste och trendigaste du kan bära i höst! Den här från Filippa K är så fin tycker jag!

Snart kommer tiden då vi går all in på rött! Jag vill tipsa om den här ljuvliga tröjan innan den säljer slut (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x