Veckonytt #240

Klockan är 17.oo och jag sitter fortfarande inne i biblioteket. Estrid är i trädgården och övar på att stå på händer och David gör middag. Det blir liksom livsbloggning idag. För denna dagen har gått i ett. Och jag älskar det! Det känns absurt att jag kan fylla mina dagar med att jobba som influencer. Att det på riktigt är ett riktigt jobb! Jag känner mig glad och tacksam! Idag hade jag ett spännande möte med en reklambyrå inne i Malmö, sen swishade jag hem med bilen för att hämta upp ett paket med en lyxväska jag köpt. Jag ska iväg vid halv sju och träna med mamma och pappa och jag längtar dit!! Jag är exakt samma som alltid men ändå så helt annorlunda. Det finns en sådan harmoni och tillförsikt i mig just nu. Och med den känslan vill jag riva av veckans veckonytt.

Vi börjar med den här stickade MAGISKA kjolen! Ribbad, svart och slits! Klassisk och går att styla på så många olika sätt!

Ljust syrenlila är ju så fint i vinter. OCH att just denna kommer i min favoritmodell just nu är ju bara såååå härligt (adlink)! Tror jag själv måste klicka hem den!

I höst är scarfen såååå trendig! runt halsen, som sjalett runt håret och på handväskan! Den här från Arket är underbar tycker jag. (adlink)

Nu när jag äntligen fått min drömväska från BOYY så funderar jag på vad nästa väskinvestering ska bli. Jag är så sugen på open tulip tote från Little Liffner.

Plocka inte undan sandaletterna bara för att hösten kommit! Nej, bär dem med skira vackra strumpor istället! Så snyggt ju! Dessa godbitar är ett måste för mig i vinter!

När vi ändå är inne på rött så måste jag tipsa om de här galet snygga byxorna! I höst vill jag bära mycket av färgkombon rött/kamel och rött/beige. Sjukt snygg!

En spännande nyhet från Verso har trillat in hos Skincity. Jag tackar aldrig nej till en lyxig bodylotion! (adlink).

Hej perfekta basbyxor! (adlink). Älskar slitsen!

Hej, perfekta baströjan! (adlink).

Slutligen, i höst är jag totalt committed att ha världens mysigaste sovrum! ÄLSK på dessa sängkläder!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x