Veckonytt #228

Åh vilken härlig måndag att vakna upp till. Solen lyser och temperaturen är hög. Estrid vaknade på rätt sida av sängen och det gjorde även jag. Igår gjorde jag en veckoplanering i min kalender så att jag denna måndag har veckan klar för mig. Jag gillar att göra det på söndagarna för det gör mig supermotiverad och pepp när måndagen börjar. Idag ska jag ha en skrivdag, inspirationsdag (då lyssnar jag på poddar, läser tidningar och djupdyker ner i instagram), trädgårdsfix och en lång PW. Det står på mitt schema. Det är lika bra att säga igång på en gång och här kommer veckans veckonytt.

Hur magisk är inte denna kudde från Ferm living. Jag känner att jag MÅSTE ha den!

I min jakt efter att utmejsla pedanten i mig har jag insett att vackra städgrejor för hela grejen en miljon procent mer njutningsfull. Nu vill jag bara ha städmedel och trasor från det underbara märket Humdakin.

Zebraperfektion hittar du i denna klänning från H&M (adlink).

Våren IT-jacka är ju en quiltad tunn sak. Perfekt för dig som, precis som jag, vill få till den här lyxiga, sportiga looken när man är ute och promenerar. Love it! Denna jacka finns här (adlink) och är precis lika snygg att styla över en sommarklänning eller till tunna byxor eller jeans.

Om det är något jag aldrig tröttnar på så är det rejäla 70-tals solglasögon! Dessa från Chimi är PERFEKTION!

Jag är helt inne på skor med kedjor! Dessa loafers från Mango (adlink) är så snygga att jag dör!! OMG! Färgen! Modellen! Kedjan! Sjukt snyggt ju!

På samma sätt som att jag vill att mitt hem har en signatursommardoft vill även jag ha det! Den här parfymen från Marc Jacobs är såååå underbar! (adlink).

Wow så drömmig solstol!

Sommarklänningsperfektion #1! (adlink)

Sommarklänningsperfektion #2!

Ha nu en underbar vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x