Januarifavoriter på insta

Som vanligt är instagram mitt bästa ställe för inspiration! Varje månad sparar jag nr mängder med bilder som får det att kittla till ordentligt. Nu vill jag gå igenom mina nio favoriter från januari.

blomsterochflora är ett fantastiskt blomkonto och denna bild ger mig en otrolig längt efter våren och mina tulpaner! Och så inser jag att jag måste plantera många fler pastelliga tulpaner nästa år.

Matildadjerf är min största hårinspiration och har varit hur länge som helst. Denna bild tar jag med mig till min frisör nästa gång jag går dit.

Thehotblend är ett nagelkonto jag hittade för inte så länge sedan! Jag sparar ner så många manikyrer nu. 2022 är året jag har fab naglar alltid!

Vivianhoorn är en av instagrams mest lysande stjärnor just nu! Den kroppspositiva beauty ger mig all the feels och jag blir galet inspirerad!

Martine.halvs är också en kroppspositiv influencer. Jag älskar den bilden hon gjort här som visar hur enkelt det är att retuschera sitt utseende och sen pratar hon om vilka katastrofala följder det kan få för en persons självkänsla. Hon är så bra!

Iliridakrasniqi detta konto har jag precis hittat och jag är BESATT! Så vacker, klassisk stil, magiskt hår och den här bilden fick mig att längta så efter att gå på museum och utställningar.

Kenzas fantastiska tropiska resa fick mig att längta efter sol och strand. Och riktigt snygga bikinis! Jag har redan börjat leta efter sommarens hetaste badkläder.

Jennalovisa är ett av de bästa svenska kontona vi har. Hon är så sund, bra, smart, snygg och stark. Hon inspirerar mig till en hälsosam livsstil som har noll med kilon och utseende att göra utan ren träningsglädje och själslig harmoni. Jag ÄLSKAR henne!

officiallyquiggly är och har varit under en lång tid en av mina största inspirationskällor! Hon är ett kreativt geni och hennes bilder får mig att känna!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x