Veckonytt #224

Oj, tiden sprang iväg denna måndag förmiddag. Jag har precis ätit en härlig omelett till lunch (varför tog det mig så här lång tid att ha soltorkade tomater i!? SÅ gott). Förmiddagen har gått åt till ett fantastiskt möte och jag känner mig så tacksam, nyfiken och lite fladdrig i magen faktiskt. Därför känns det skönt att samla mig lite och skriva detta härliga veckonytt till er.

Först ut är denna trenchcoat. Trench är ju ett så klassiskt plagg, men om jag ska vara ärlig tycker jag det är ett lite svårt plagg för mig med rumpa och höft. Det blir ofta antingen för mycket tyg i ryggen eller för snäv över stussen. Därför gillar jag spontant bättre trenchcoats som är lite mer oversized så att det finns mer utrymme för all the junk in the trunk. Denna från H&M tycker jag ser så fin och cool ut (adlink).

Jag älskar denna klänning (adlink)! Fast jag hade haft den som en längre skjorta med snygga cykelbyxor under! SÅÅÅÅ snyggt!

Jag längtar efter att möta våren i läderbyxor och barfotafötter i sandaler. Så krispig look! Dessa byxor är smashing (adlink).

Letar du efter lyxiga, bekväma och trendiga sandaler? Look no further. Dessa är ju ren magi! (adlink).

Jag är så känslig för solljus och får lätt ont i huvudet. Därför är hatt och solglasögon ett måste för mig från och med typ nu till oktober. Jag har länge avstått från keps till vardags för att jag känt att de var mer sportiga. Jag har alltid keps när jag tränar ute men annars har det varit stråhatt och panamahatt som gällt. Men nu finns det så mycket snygga kepsar. Jag har precis köpt en i jeanstyg och denna i läder är ju supercool! Den finns här (adlink).

Ribbade leggings känns fortfarande så rätt och så mysigt för hemmaarbetet! Dessa snygga finns här (adlink).

Alltså DÖR för denna trench från Lindex! Perfektion! Kolla armarna! Färger! Längden! Löp och köp säger jag!

Sagolika örhängen från Anni Lu som finns här (adlink).

Hos Wakakuu finns även denna magiska klänning från Notes du nord (adlink). Tänk denna klänning på en lite solbränd kropp, Panamahatt, stråväska och en take away latte! Och just det, en punt dahlior i väskan. Love it!

Slutligen kunde jag inte låta bli att tipsa om även denna klänning från Vila för den känns helt perfekt inför våren och sommaren (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x