Fråga Frida: tips på sommarklänningar?

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Jag ÄLSKAR när ni kommer med frågor och jag får lov att scouta runt på nätet på jakt efter det finaste! Jag blir själv så inspirerad och hittar massa fina saker som även hamnar på min egna önskelista. Här har jag samlat sex sommarklänningar som jag tycker är HELT underbara.

  • Långärmad klänning i Mulberrysilke. Helt magisk! Dock något begränsad i storleksutbudet, men för er som har en större storlek så bli för all del inspirerad av denna klänning. Både färg och modell är underbar. Och materialet! I love! Denna klänning är från samarbetet mellan co-lab och & other stories.
  • Även denna underbara klänning är i mulberrysilke och i co-lab samarbetet med & other stories. Så drömmig sommarklänning!
  • Min absoluta drömklänning från Stine Goya. Styla den som den är eller med jeans under. Eller varför inte vita eller svarta breda byxor. WOW!
  • Broderad bomullskaftan från H&M. Denna hade jag stylat med sandaler och stråhatt eller remsandaletter med klack och en liten färgglad väska.
  • Trendig klänning från Rotate. Denna har både paljetter och cut-outs. Och alltså jag säger bara WOW! Vilket smycke i garderoben! Och tänk denna med en vit skjorta under! Också så snyggt!
  • Långklänning från H&M. Denna godbit går upp till storlek 4XL. Den är underbar att styla med sandaler, gympaskor eller med klackar. Du kan bära den redan nu med en trenchcoat eller jeansjacka. Så fint!

Hoppas du hittade något fint och att du, precis som jag, blir så inspirerad att omfamna sommaren med några statementklänningar!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x