Önskeinlägg: tips på fina helgoutfits

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Jag älskar när ni ber mig göra inlägg på ett visst tema. Jag tycker det är otroligt roligt att fota kring det konceptet, skriva långa texter eller som idag, göra härliga collage med shoppingtips. Denna gång fick jag frågan om jag inte kunde ge tips på fina outfits att bära på helgen och OM jag kan!

Den första looken är denna lekfulla outfit med lavendelila jeans från Zara och en rosa liten handväska från Gina tricot. För att looken ska vara med häftig en sockersöt matchar jag den med en enkel lite boxig t-shirt från Lindex. Denna ska givetvis stoppas in lite slarvigt i byxlinningen. Nog för att helgen är bekväma skor men de måste inte vara foppatofflor för att vara bekvämt. Nej satsa istället på ett par sidenmjuka läderskor med precis lagom klack. De här från ATP Atelier är just nu min personliga drömskor. Oj oj oj vad jag vill ha dessa!

Look nummer 2 är för dig som vill vara lite mer klädd och väldressad på helgen. Drömkoftan är från Filippa K och har varit SÅ länge på min önskelista. För den där avslappnade helglocken tycker jag att den bäst bör stylas med ett par lösa och vida byxor. De här budgetgodingarna kommer från Lindex. Även väskan är ett budgetkap från Ellos och för lite lyx och flärd har jag lagt till drömloafers från Bally. Jag älskar ormmönstret. Det gör det hela lite roligare och lite mer fashion!

Sista looken är (vilket jag upptäckte precis nu) också en kombo av lila och rosa. Det måste vara en undermedveten besatthet hos mig just nu! Men den här outfiten är för dig som ska spatsera i någon trädgård, dricka en iskall drink eller gå hand i hand med någon som ger fjärilar i magen. DRÖMKLÄNNING från Samsoe & Samsoe som jag matchar med klassiska ballerina från Filippa K. Jag är svag för stråaccessoarer på sommaren så väskan från H&M och hatten, även den från H&M, är så ljuvliga till just denna outfit tycker jag.

Jag hoppas du fick både stilinspiration och mod att våga testa något nytt. Och om du har ett önskeinlägg, bara skriv till mig!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x