Får dina bröst inte heller plats?

BETALT SAMARBETE MED SHESIZE

Skjortor, blusar och klänningar med knappar från haka ner mot magen är en riktig utmaning för mig. Jag får inte riktigt plats med tittsen. Det blir alltid en glipa mellan någon av knapparna. Och många ”plussizeskjortor” är mer tunikaliknande och väldigt vida i modellen. Det kan givetvis vara väldigt fint men jag har superlänge drömt och längtat efter en stram vanlig basskjorta. En sån som är figursydd, stram i tyget, lyxig och välsittande. *in kommer shesize*. Jag började följa shesize på instagram långt innan Emmeli rullade ut sina produkter till försäljning. Nu driver hon bolaget tillsammans med Caroline Solskär.

Vad är då shesize? Jo, shesize är det REVOLUTIONERANDE företaget som uppmärksammade den icke-revolutionerande tanken om att kvinnor kommer i dels olika kroppsstorlekar och därefter även med olika byststorlekar. Därför kommer shesizeskjortan i 35 olika storlekar! LÅT MIG SHOUT OUT FROM THE TOP OF MY LUNGS! 35 FREAKING STORLEKAR!

Att äntligen ha den där strama basskjortan ”som alla smala tjejer kan ha” är en helt fantastisk känsla. Jag vill varken nöja mig med tjockiskläder eller köpa för små kläder ”som jag kan bära sen, då, när jag gått ner”. Jag vill ha kläder som passa nu. För om du har en garderob, full av godbitar, och alla är tillgängliga för dig nu så sitter du på en skatt. Om garderoben istället är full med plagg att bära först efter viktnedgång är din garderob en enda stor dödsstöt på självkänslan. Jag kan inte nog understryka vikten av att köpa plagg som passar nu! Plagg som smickrar din kropp gör under för självkänslan. Att ha en trygg garderob som man inte är rädd inför gör att man vaknar varje dag med glädje istället för ångest. Och alla dessa jäkla underlinnen som storbystade kvinnor behövts dra med för att skjortan inte kan knäppas fint hela vägen. Den tiden är förbi. Nu finns en tid där företag och designers faktiskt ser alla kvinnor, inte bara en standard av oss. Det ska i ärlighetens namn sägas att vi är långt ifrån framme, men varje steg på vägen vill iallafall jag hylla och stötta!

Jag vill ge dig chansen att känna samma glädje, stolthet och självsäkerhet som jag känner på dessa bilder. Med koden FRIDA15 får du 15% rabatt på ett helt köp till 10 november. Du hittar skjortorna här. Personligen ska jag se till att kirra den vita skjortan också! Jag vill även slå ett slag för grundaren Emmeli som jag känner stor beundran inför. Hon har skapat ett inkluderande företag som erbjuder perfekt passform för ett mycket bra pris. Tänk när företaget är stort! Tänk alla andra plagg vi med stora bröst undvikit. Hint hint Emmeli, jag pratar om den perfekta skjortklänningen… 😉

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x