Önskeinlägg: tips på snygga och sköna jobba-hemma-kläder.

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Du vet att jag ÄLSKAR när jag får förslag på önskeinlägg. Även om jag känner mig full av ideér hela tiden är det ändå så himla tacksamt att få er input om vad ni faktiskt vill läsa om. Jag har fått hur många frågor som helst om jag inte kan göra ett inlägg med sköna jobba-hemma-kläder. Och självklart kan jag det.

Det underbar stickade underklädessetet från COS har tyvärr hunnit bli slutsåld sedan jag sparade ner bilden. Men jag låter det vara med som inspiration. För en stickad bralette är också SÅ snyggt att bära över en vit krispig skjorta.

Letar du snygga leggings till ett bra pris? Då rekommenderar jag att du spanar in dessa hos gina tricot.

Jag har på mig fårskinnstofflor VARJE dag under hela vintern. Annars fryser jag ihjäl. Mina högt älskade, och väldigt använda, tofflor har nu börjat få hål överallt. Därför är nya tofflor högst upp på min önskelista. Dessa kommer från Sheperd och finns hos Åhléns.

Nu kommer ett magiskt budgettips från Gina tricot. Du kan köpa ett av dessa tre plagg och vara chic men att köpa alla tre och matcha dem som på bilden är helt galet galet galet snyggt tycker jag. Här är även tips på en stickad bralette. Du hittar kjolen här, den snygga braletten här och den matchande koftan här.

Dessa svarta byxor kommer från Dagmar och är i en lyxig silkesblandning. Använd som mysplagg hemma eller uppklädd till fest. Älskar plagg med den bredden på användningsområden.

Letar du efter byxor med möjligheter att klä upp och klä ner, men till ett lägre pris, rekommenderar jag dig verkligen att spana in dessa snygga ribbade byxorna från H&M.

Vid det här laget är det väl ingen överraskning att jag ÄLSKAR set. Detta från Malene Birger är så lyxigt och flärdfullt. Du hittar tröjan här och de matchande byxorna här.

En oversized stickad kofta är väl ett måste när man jobbar hemma? En sån där härlig sak att svepa omkring sig när man känner sig frusen. Denna från H&M tycker jag väldigt mycket om.

Om du är på mycket zoom-möten kan jag tycka det är en fiffig idé att lägga lite krut på accessoarerna på håret. Nu när finskorna får vänta hemma kan ju alla vackra hårspännen få komma fram istället. Detta vackra hårsmycke kommer från Arket.

Byxorna är sköna ribbade tights från Casall. Perfekt om du vill ha en sportig look hemma och det är precis den typ av byxa jag tar på mig på morgonen om jag vet att jag under dagen ska ut på en PW eller dra en sväng förbi gymmet.

Jag blev också väldigt förtjust i dessa tofflor som finns hos Arket. Visst ser de galet mjuka ut!

Dagmar gör stickat så himla bra. Detta stickade linne tycker jag är så vackert. Perfekt att bära underst om du är frusen av dig när du är hemma. Det är också snyggt att bära över en skjorta eller blus. Och som här, matcha med en stickad kjol.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x