10 – dagens outfit

dagens outfit-1

Dagens outfit! Den får man inte till ofta, för ärligt talat om tröjan bara har en fläck så räknas den som ren så det är inte direkt high-fashion som sker här hemma. Jag har köpt en ny parkas och jag är så himla himla glad i den. Den har liksom lite som en volang över blixtlåset och kragen kan fällas ut eller knäppas runt halsen så att det blir en drapering. Allt som allt ett mycket bra köp. Från Åhléns kanske jag ska tillägga. Sjal från Malene Birger, väska från Whyred, jeans från Gina tricot och gamla gympaskor. Sen hände det något som inte alls blev bra. Jag tänkte sporta en mössa men såg till min förfäran att jag såg ut som Peter André och David Beckhams kärleksbarn. dagens outfit-2 dagens outfit-3

Mycket bättre!

Idag har varit en riktigt härlig dag. Jag tog förmiddagsbussen till min mormor och morfar och sen har vi spenderat flera timmar där. De är verkligen så rara med Estrid och det är otroligt fint att se på. När min morfar spelade munspel för Estrid så kände jag att detta ögonblick måste jag minnas för alltid och alltid för det visade precis hur godhjärtad min morfar är. Kan ni tänka er att båda min morföräldrar är 80+ och ändå sitter de på golvet och leker med Estrid. Mer av kärlek än för bekvämlighet bör då tilläggas. Estrid älskar min mormor och varje gång hon fick komma till hennes famn tjöt hon av glädje och la sin lilla hand på min mormors kind. Det är säkert att säga att glädjen i varandra är ömsesidig. dagens outfit-4Idag spelar ju MFF – PSG och Malmö kokar av förväntan, men jag är väl inte lika övertygad. Jag överlåter snällt soffan till David om får totalkontroll över fjärrkontrollen. Jag passar på att skriva min fredagskrönika och så sneglar jag kanske lite då och då på matchen. Förövrigt väntar jag spänt på morgondagen för idag fick vi våra fönster putsade men det hade hunnit bli mörkare ute när jag kom hem. Nu kan vi iallafall med stolthet adventspynta våra fönster till helgen.  Tänk Estrids första advent. Förra advent gick vi och klappade magen och sa ”tänk nästa år, då är hon här” och ja, nu är hon här. På något sätt väldigt självklar.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
8 år sedan

Min 84-åriga farfar sitter också på golvet o leker med min son och kryper på alla fyra. Så himla gulligt!
Så mysigt att pynta. Jag satte upp ljusstake i köket igår och det är så mysigt och så bakade jag lussekatter 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
8 år sedan

det är verkligen engagemang det! så pyssligt av dig med bakning. Det var länge sedan jag fick till det med det för tiden verkar aldrig räcka till.

Caroline
Caroline
Reply to  Frida G Svensson
8 år sedan

Jag passar på när han sover sin förmiddagslur 😉
Annars är det nästan omöjligt att stå i köket med en klängig unge vid benen som vill ha mat nu nu nu!
Ha en bra dag Frida
🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
8 år sedan

haha, ja man får inte vara dum!

Att vara någons fru
8 år sedan

<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Att vara någons fru
8 år sedan

men åh vad glad jag blir av att få en kommentar av dig! Kram på dig goding!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x