Stilsäker hemma

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Vi fortsätter jobba hemma och om du är som jag så är du i det här mellanläget där det känns fruktansvärt att bära jeans och propra kläder hemma, samtidigt som det känns lika unket att gå runt i pyjamas och ananastofs hela dagen. Modevärlden känner av vår frustration och utbudet på underbart loungewear har aldrig varit så stort som nu. Här kommer tips på härliga looks att bära hemma. Lägg till en enkel vardagssminkning och en fixad frisyr och du kommer känna dig så FAB!

Ett matchande set i mjuk lyocell som känns dressad! Du hittar blusen här och byxorna här. Varför inte matcha den med en ny lyxig kaffekopp som införskaffas för att få fram kreativitet och arbetsmoral?

Nästa look är en dressad pyjamas. Den ska gärna vara lite dyr och givetvis steamad eller strykt så att du får den här härliga känslan när du tar på den. Här har du en riktigt lyxig pyjamas från Olivia van Halle. Få vinterglåmig hud att stråla med ett ljuvlig flytande rouge från Lumene och dra en kam genom håret och sätt på ett snyggt diadem så har du en härlig look för dagen.

Leggings, kashmir och sköna loafers är en underbar jobba-hemma-look! Mjuka leggings i lyocell som finns här, en galet mjuk slipover i kashmir som finns här och loafers i läder som finns här. Allt är lyxiga material men till ett riktigt bra pris. En magisk outfit om du frågar mig!

Det finns ett par jeans jag gärna bär en hel dag för de är SÅ bekväma! Det är ”kiara” från Ellos. De finns här och är underbara! Om jag bär jeans hemma matchar jag det gärna med en vit skön luftig skjorta (den finns här) och sköna innesandaler (som finns här).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x