Veckonytt #198

Nu är det en ny vecka och jag inleder den med att vabba. Vi har laddat upp med pyssel här hemma inför Estrids halloweenfest som hon ska ha till helgen. Så idag har vi massa mysigt att pyssla med.

Men du är ju här för veckans veckonytt och givetvis ska du få det! Först ut är denna sobra och lyxiga tröja från Filippa K (adlink). En sådan man bär år in och år ut och tillslut är PPU-priset lika med noll.

Vi fortsätter på lyxtemat med den här magiska blusen från Ahlvar Gallery. Jag har en topp därifrån som är helt otroligt flärdfull och jag känner mig alltid så fin i den!

Om du tycker prislappen för blusen ovan är för hög vill jag tipsa om den här blusen från Ellos (adlink). Snarlik och finns i betydligt fler storlekar!

Svenskt tenn har fått in den här fina ljushållaren och jag kan se direkt hur fint sken det kommer bli ur denna rökiga bärnstensfärg. Det är väl inte bara jag som är totalt inne på hur hösten ska ha ultimat myskänsla?

Jag såg denna blus och jag DOG! (adlink) Men herregud, har vi ens någonsin sett något finare!? Nu går vi över till en härlig hösttrend, nämligen ljuslila nyanser!

Sagolik blus från H&M (adlink).

Supergullig stickad mössa från Carin Wester för Åhléns (adlink).

Oversized skjorta i magisk nyans från Monki (adlink).

I höst ska jag ägna mig åt så otroligt mycket selfcare och i det ingår bra sömn! Därför blev jag så nyfiken på den här lavendelsprayen från body shop som ska sprayas på kudden innan man lägger sig får natten. Hur spa:igt och lyxigt? Måste testa!

Ingen kan väl ha missat att västen och slipovern är stekheta i höst! De kommer finnas prick överallt! Den här från Lindex tycker jag är helt underbar och den hamnar genast på min önskelista!

Ha nu en underbar start på veckan vännen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x