Festplagg för en större storlek

Jag fick en väldigt rolig förfrågan via instagram. ”Jag ska på bröllop och vet inte vad jag ska ha på mig. Jag har storlek 44 och känner att inget passar min kropp”. Då kände jag bara GIRLFRIEND!!! Storlek 44 är ju är en ypperligt bra storlek. Och den ska kläs för att accentuera kurvor! Här kommer inspiration till 12 outfits i tre olika priskategorier, budget, mellan och lyx. Vi börjar med budget, där kostar allt under 1000 kronor.

Ljust lila midiklänning från Other Stories är perfekt för ett sensommarbröllop. Den kan sedan användas på arbetet om man klär ner den lite. I 100% viskos är detta en klänning väl värd sina 990 kronor. Jag är väldigt förtjust i fascinators, alltså de där små ”hattarna” som britter bär på bröllop. Den rosa fascinatorn från ASOS matchas med den prickiga fodralklänningen från ASOS. En kul, färgglad och lite annorlunda outfit. För dig som älskar färg bara måste jag slå ett slag för den brandgula klänningen från Inwear. HELT MAGISK! Min favorit i den här kategorin är helt klart denna lila klänning från Zara. Jag har själv köpt den precis för att bära på en kommande fest.

I kategorin mellan hittar du kläder i priskategorin 1000 kr – 2000 kr. Först ut är en lyxig one shoulder topp från IRO, i 100% linne, som jag matchar med en maaaagisk kjol från Baum und Pferdgarten. För dig som trivs i svart och letar efter en magisk LBD slår jag ett slag för klänningen från Stylein i 100 % viskos. Men måste man alltid bära klänning? NEJ! En lyxig byxdress i 100% siden är ett mycket lyxigt och flärdfullt alternativ. Den här smaragdgröna saken kommer från other stories. För dig som gillar att klä dig i statementplagg har jag den här randiga klänningen från Baum und Pferdgarten. ALLTSÅ! <3 Pure love!

Nu går vi över till lyx! Plagg över 2000 kr men som kan användas om och om igen och aldrig tappa sin moderna känsla. Först ut är en svart/vit grafisk fodralklänningen från Diane von Furstenberg. För dig som vill vara mer klädd över armarna och ha en längre kjollängd är den draperade klänningen från by Malene Birger mitt i prick. Ljuvlig färg, modell och en klänning som kan användas i princip till alla livets olika skeenden. Tidlös! Den marinblå volangklänningen från Rodebjer är också så himla himla fin. Jag är totally in love! Slutligen måste jag visa det här paljettbeströdda MIRAKLET från ASOS. Alltså wow! Magnifik!

Hoppas du hittade något att bära om just du ska på en flärdfull fest snart.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
4 år sedan

Tack för ett inspirerande inlägg, synd att jag inte ska på bröllop. Blev väldigt sugen på klänningen från by Malene Birger.

Frida
Frida
Reply to  Linda
4 år sedan

men girlfriend du behöver ju inte gå på bröllop för att köpa en vacker klänning. Den malene birger-klänningen är ju för övrigt en underbar vardagsklänning också!

Ulla Wolter
Ulla Wolter
4 år sedan

Kläderna är mycket vackra men jag stör mig enormt på att det handlar om +size kläder som jag kan ha, men visas på modeller stl. anorexia. Någon som håller med?

Frida
Frida
Reply to  Ulla Wolter
4 år sedan

det är så himla trist. håller helt med. det hade varit skoj om det som standard alltid visades hur plagget ser ut på större och mindre. så man fick en fingervisning.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x