Lyxväskorna jag drömmer om

INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS

Jag älskar budget, loppis och härliga fynd. Jag är inte så snobbig av mig. Visst älskar jag vackra saker men om kvalitén är bra spelar det ingen roll för mig om märket säger H&M eller Gucci. FÖRUTOM! Ja, det finns såklart ett förutom. Väskor och lampor! Herregud vilka snobberier jag sysslar med. Budgetväskor och budgetlampor sågar jag vid fotknölarna. Jag gillar oftast dem inte och jag vet inte varför. Konsekvensen av sådant snobberi är att smärtsamt många delar av vårt hus är obelysta och mina väskgarderob är betydligt mindre än jag önskar. Om vi nu låtsas att jag var influencer of the universe med obegränsad tillgång av spenderarpengar så är här min ultimata drömlista och de lyxväskor jag så innerligt längtar efter.

Först ut är två väskor från Bottega Veneta. I mitten har du den senaste it-väskan som alla influencers och modemänniskor bär. Det är the Pouch (finns här). Den är givetvis hemskt opraktisk och väldigt säsongsbunden men jag är in love! Den andra väskan är en tidslöd klassiker. Jodie small knotted intrecciato leather tote (finns här) är i det intrikata flätade mönster som blivit en signatur för Bottega Veneta.

Jag fråga min mycket trendiga kompis Kajsa om vilken väska man bör satsa på just nu och hon sa utan att tveka ”En BOYY!!”. Jag förstår henne! ”Karl 24” (finns här) kommer i olika färgkonstellationer men denna med blåa och bruna toner tillsammans är min absoluta favorit. Det jag gillar med BOYY är att priserna är helt ok. Det är givetvis dyrt men det är samtidigt ett sådant pris som man kan spara till och sedan unna sig en väska vid ett speciellt tillfälle.

Det här är verkligen ”mitt” märke. Jag tycker så otroligt mycket om väskorna från Chloé och detta är mina favoriter. Först ut är Chloé C small (finns här) som är en perfekt vardagsväska. Den finns i olika färger men just den här är min favorit. Chloés priser är också mer humana än vissa av de andra dyrgriparna i detta inlägg. Nästa väska är Drew small (finns här) och oj oj oj vad jag drömt om denna väska länge. Just denna modell gillar jag bäst när den kommer ut i skira färger som ljusrosa, ljusblått eller i gråa toner. Den tredje väskan är också den PERFEKTA vardagsväskan. Faye (finns här) och är en riktig powerwomanväska!

Dolce & Gabbana är ett märke man ska satsa på om man vill ha en färgsprakande grej i häftiga mönster och med maxade detaljer. Det är då märket är som bäst tycker jag. Denna knallrosa väska är ett sådant statement tycker jag. Om din garderob mest består av basfärger tycker jag definitivt du ska satsa på en knallig väska som får din outfit att poppa. Sicily small (finns här) har en praktisk modell men med ett rejält statement. Jag älskar att D&G har en sådan dekadent aura kring sig.

Den svarta Givenchy, Antigona medium (finns här) har jag drömt om länge. Första gången jag såg den live var på en kurs hos Advokatsamfundet och tjejen som bar den var sååå chic. Minns än idag exakt hur hon såg ut. Och exakt så vill jag också se ut! Den andra väskan, Mystic small (finns här) är en av de mest eleganta väskorna jag vet. Goals på den!

Den klassiska Puzzle small från Loewe (finns här) kommer i olika färger varje säsong. Jag gillar den bäst när den kommer i lite mer knalliga färger och inte i neutrala. En basväska i brunt läder gillar jag bättre i andra modeller. Så om jag skulle satsa på en Puzzle skulle det definitivt bli den här.

Det här är Trunk small från Marni (finns här) och jag tycker så mycket om denna modell. Och precis som med väskan från Loewe tycker jag man ska satsa på en väska med färger och inte en neutral. Armégrönt och aprikosrosa! Hur vacker kombo?

Om du har en sisådär 180.000 kronor över så är den här väskan något för dig! Jag har accepterat att jag sannolikt ALDRIG kommer ha denna väska. Eller någon väska från Tom Ford för priset är sinnessjukt. Nästan provocerande faktiskt. MEN med det sagt. Wow vad Natalia large alligator (finns här) är en MAGISK väska!

Här är en grym vardagsväska och inläggets billigaste väska. Jag kan tycka det är mycket värt att köpa en basväska i läder för denna prislapp. PPU-priset kommer bli så otroligt lågt då detta är en väska du kommer använda varje varje dag. Mia large (finns här) och jag tycker väldigt mycket om den. Det är precis en sådan väska jag hade köpt för att fira en milstolpe i livet.

Yves Saint Laurent är för mig är svårt märke. Vissa av väskorna ser så otroligt billiga ut och som att de kommer rakt från valfri fejkmarknad i Kina. Men det finns två väskor som får mitt hjärta att slå lite snabbare. Det är den svarta Kate (finns här) som är den perfekta clutchen/partyväskan. Rysskan i mig blir strålande glad av att det finns en tassle i guldkedjor! Den andra väskan Cassandra medium (finns här) är en canvasväska i beige med vinröda läderdetaljer. ÅH DEN ÄR SÅ SNYGG!

Drömmer du också om någon av dessa väskorna eller vilken väska är din drömväska?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sussie
Sussie
4 år sedan

Alltså, kolla in tant och farbror väskorna! Så sjukt charmiga, prisvärda och naturgarvat läder! Älskar min väska därifrån. Har alltid kört budgetbudget väskor innan och haft säkert 20 stycken.. nu har jag min enda ToF, som vardagsväska och en michael kors som finväska😊👍 bättre för både plånbok och miljö

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Sussie
4 år sedan

Tack för härligt väsktips. Just dessa var inte riktigt min smak, men jag uppskattar verkligen prisvärda väskor och bra material. Kram på dig!

Eva
Eva
4 år sedan

Alltså, jag är en sucker för väskor. Såg Kajsas Boyy väska på hennes blogg för ett tag sedan och föll pladask😍 Men känner att jag behöver en större svart vardagskvällar och då en Tulip från Little Liffner. Såklart står Boyy väskan alltid kvar på önskelistan. Tack för en trevlig blogg!

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Eva
4 år sedan

åhhh jag vill också ha en Tulip! <3 <3 <3

Eva
Eva
4 år sedan

Såklart ska det stå vardagsväska😂

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Eva
4 år sedan

jag fattade det! =)

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x