Nytt i garderoben

zara loafers holly white-1

Som jag skrev om i inlägget med 32 frågor om fashion, berättade jag att jag hade införskaffat både skor och tröja på sistone. Jag lovade ju att visa och vad är man om man inte håller sitt ord?

Först ut är dessa sagolika mockaloafers från Zara. Alltså ser ni metalldetaljer vid tårna? Jag bara älskar sådana detaljer. Dessa skor kommer vara en ständig följeslagare så fort det blivit torrare ute. Som mammaledig, politiker och på jobb, de kommer passa perfekt överallt! Både skorna och tröjan hittade jag på rean så tyvärr hittar jag inte de till försäljning på nätet. Men kanske de fortfarande finns kvar i butik om du har tur?zara loafers holly white-2 zara loafers holly white-3 zara loafers holly white-4

Jag älskar denna kofta ända sedan jag såg den på Camilla, en mamma i babysimgruppen. När jag sen såg den till halva priset på rean kunde jag inte stå emot! Den gulliga dragkedjan och armbågslapparna gör koftan lite mer spännande. Jag ser framför mig hur jag har snäva kostymbyxor, denna kofta och ett par svettigt höga klackar. Älskar vad jag ser!zara loafers holly white-5 zara loafers holly white-6

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
sanaz
sanaz
8 år sedan

Snygga!!! Särskilt koftan. 😊

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  sanaz
8 år sedan

tackar min vän!

ISA
ISA
8 år sedan

man blir ju så glad av lite nytt! gillar verkligen leopard, always <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
8 år sedan

jag vet! leo går ALLTID hem! =)

Petra
Petra
8 år sedan

snygg kofta!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Petra
8 år sedan

tack gumman! inget piggar upp som lite leopardmönster om du frågar mig! 😉

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x