Babysimfika

babysimfika-1

Igår efter babysimmet invaderades vi av fikasugna föräldrar och lekstugan bebisar. Jag hade bakat muffins, kärleksmums och grahamsbullar. Sen dukade vi upp med alla godsaker, pålägg, frukt, kaffe och juice. Vi åt, pratade och jagade efter taggade bebisar som hittade precis allt som kan vara farligt hemma hos oss. babysimfika-2 babysimfika-3 babysimfika-4

De lekte så innerligt fint med varandra. Jag kände mig så stolt över Estrid som delade med sig av alla sina leksaker. Och alla de andra bebisarna tog och gav varandra leksaker och de var, med bebismått mätt, snälla mot varandra och klämde och klättrade bara lite på varandra. De här bebisarna har simmat ihop i snart ett halv år och det är helt fantastiskt att ha fått följa barnen tillsammans under hela denna tiden.babysimfika-5 babysimfika-6

Här leker Estrid med Smilla och Naya. <3babysimfika-7

Henry har lunchpaus!babysimfika-8

Naya var fin i klänning och är den sötaste på simningen för så fort hon kommer ner i vattnet plaskar hon som en riktig liten fisk.babysimfika-9

Smilla är världens charmigaste. Hon är sån mysig bebis som bara sitter och ler och fnissar. Det är intressant att se bebisarna tillsammans för de har många likheter, men ändå redan så tydliga personligheter. babysimfika-10

Här ser beviset! Fika, lek och aningens kaosigt! =) babysimfika-11 babysimfika-12

Smillas mamma Sofia som är precis lika mysig som Smilla. Mild, gullig och lättövertalad till att köpa nagellack på Inglot! Me like! 😉babysimfika-13

Sen har vi ju Dag också! Den nyss fyllda 1-åringen som går och verkligen är ett barn. Att se honom gå och stå utan att hålla i sig känns på något sätt helt absurd. Det är svårt att förstå att Estrid en gång, ganska snart tror jag, ska kunna gå. Men som med allting annat så tar det tre röda sekunder och så har den lilla plutten börjat gå, prata och springa.babysimfika-14

Detta var vår fina babysimfika. Jag hoppas på många fler. Även om fem bebisar fick mig att fasa för den dagen vi har fem 3-åringar på kalas. Åh my lord!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
8 år sedan

åh ad mysigt! och gott! Ja jag ska vara snäll med mig själv, lovar men det är så förbaskat svårt att stänga ”av”- man ser den där tapeten som man lite vagt tänkt att den vill vi byta nån gång- den vill man byta NU; NYSS, tänk om nån ser att vi inte hinner och orkar städa överallt just nu? tänk om nån tycker jag är lat? ööh tycker jag själv att hög gravida kvinnor är lata, NÄ! kollar jag efter damm eller frågar varför folk inte bytt tapeter? NÄ! Så varför i hela friden tror jag att folk ska göra det hos oss? kanske för att mång apar runt oss bara renoverar och allt är vitt och ser ut som ett magasin? Men då sa min moster en klok sak ” tror du vi renoverade när ni barn var små? nä men sen när alla flyttat ut och fyllt 20!”
stor kram <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Petra
8 år sedan

jo men ständ nu av för sjuttsingen! du gör ett hästjobb! Och dina dammtussar, tapeter och gud vet vad är det ändå bara du som ser! =) kram på dig

Caroline
Caroline
8 år sedan

Åh så mysigt ni ser ut att ha! 😊

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
8 år sedan

det var det! även om tystnaden som kom när alla gått var underbar den med! 😉

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x