Fridas ultimata julklappstips till barn

julklappstips barn
Turen har nu kommit till våra små älsklingar att skämmas bort och här är mina tips! Hint, hint till den som läser, Estrid önskar sig en hel del på denna lista.

1. Kudde från Numero 74 (här). Jag älskar att fylla ett barns rum med dessa dova toner av smutsrosa, duvblått, grått och mullvad. Det blir så drömskt och inbjudande på något vis. Numero 74 gör så himla fina textilier till barn tycker jag.

2. Sjukvårdskit (?) (här). Jag tänker att det här är någon form av ambulanskit eftersom det är stetoskop och walkie-talkie och sådär. Det här är perfekt för ett litet barn som mest bara vill ha små olika objekt att leka med, men även för det större barnet som vill leka doktor, ja eller ambulansförare.

3. Sänghimmel från Numero 74 (här). Denna sänghimmel är en dröm! Den kommer i olika färger och materialval men alla i den här drömska utformningen. Jag vill så gärna ge Estrid det mest inspirerande rum någonsin och en sänghimmel känns som ett absolut måste.

4. Bajs och prutt (här). Bästa boken! Perfekt för dig, som liksom oss, pottränar och behöver ta till de flesta trick för att det ska hända något på pottan. Vi brukar altid läsa en stund där på pottan och den här har ju det perfekta temat. Det måste man ju säga!

5. Morgonrock från Scandinavian Eco (här). Finns det något mysigare än en nybadad älskling insvept i en fluffig morgonrock? Möjligen skulle det vara synen av en morgonruffsig familj som äter söndagsfrukost tillsammans alla iklädda vars en morgonrock. Oavsett så är den här morgonrocken fantastiskt fin.

6. Presentask (här). Är det inte perfekt att ge bort en present i den här presentasken? För asken blir ju en present i sig själv. En rolig och speciell detalj. Sen tänker jag att man skulle kunna sätta upp den på väggen med två spik och så har man gjort en lite brevlåda för hemliga brev och teckningar.

7. Sittpuff (här). Jag vill så gärna ha den här sittpuffen i Estrids rum. Mjuk och följsam, perfekt för henne att krypa över, sitta på och busa runt med. Den kommer i olika färger vilket är toppen för då passar den alla barnrum oavsett vilket färgtema man valt.

8. Poster från Mrs Mighetto (här). Jag avgudar alla posters från Mrs Mighetto och är så glad för den vi har i Estrids rum. Den här nya med den flygande elefanten är så drömsk och fin. Alldeles perfekt i ett barnrum.

9. Nattlinne från Beach house (här). Vem vill inte att ens älskling ska sova i den mjukaste av bomull!? Beach house gör så otroligt mjuka och fina sängkläder, men även en hel del sovkläder. Detta nattlinne är det gulligaste jag vet!

10. Gungstol från Bloomingville (här). Jag dör för denna gungstol! SÅ.HIMLA.FIN!

Hoppas du hittade något till en liten plutt i din närhet! Kram på dig

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x