Mat

Teatime och det här är mina bästa tesorter just nu

bästa tesorter-1

This the season to be jolly! Ahhhh känner ni julkänslan komma? Jag gör det. Ute är det krispigt, kallt och på vissa ställen fortfarande vitt. Inne brinner ljus oavbrutet och en rykande tekopp är aldrig långt borta. Jag har kompat ut idag och imorgon är min vanliga jobba-hemma-dag. Jag har haft en långdragen förkylning, det har vi alla i familjen, och därför är det skönt med dessa lugna jobbdagar hemma. Jag fotar produkter, skriver texter, schemalägger inlägg, allt medan radion tyst spelar gamla avsnitt av Lundströms bokradio. Men nu till mina teer. Jag har många olika sorter. Earl grey är den jag alltid alltid återvänder till, men just nu är jag helt såld på lösteer. Det från Svenskt tenn har jag redan berättat om. Jag tror faktiskt det är det godaste te jag någonsin druckit. Svenskt Tenns klassiska teblandning är ett fylligt svart te från Sichuanprovinsen i Kina. Det är friskt och fruktigt smaksatt med hallon, apelsinskal, björnbär, mango och solrosor.

Burk nummer två är den höga fina burken i lime och rosa. Den fick jag av våra grannar och smakar kardemumma och citron. Jag hittade det till er i den här webbshoppen, men jag vet inte var grannarna köpte det. Det som också är så fint med teburkar är att man ju har kvar dem och börjar fylla dem med nytt te. En evigt vacker förvaring.

Det tredje teet är en klassiker från Kusmi Tea. ”4 red fruits” är ett kinesiskt svart te med smak av jordgubb, körsbär, hallon och röda vinbär. Alla kusmisorterna är så goda och plåtaskarna vackra. Ni vet ju att jag är ett fan av ha flera av dem i en stapel.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 år sedan

Älskar också Svenskt Tenns klassiska. Nr två just nu är NKs röda julthé. Och alltid Lapsang Sushong (stavning?)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

åh jag vill också ha NK:s julte! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x