Mat

Snabb pasta med marockanska kikärtor

snabb kycklingrätt med marockanska kikärtor-1
När jag handlade på Mat.se valde jag ut varor till snabba recept. Nu är det nya livet här och vi måste kunna svänga ihop en middag på 15-20 minuter för annars blir Estrid D to the iva. Jag gjorde en snabb, god och färgstark pasta rätt som jag nu tänkte dela med er.

Snabb pastarätt med marockanska kikärtor
Ingredienser:

penne
en burk kikärtor
shalottenlök
körsbärstomater
dill
cashewnötter
ruccola
fetaost
rödvinsvinäger
”marockanska kryddor”

Gör såhär:
1) koka pasta.
2) stek kikärtor med olja, schalottenlök och kryddor. Jag valde kanel, chili och spiskummin. 
3) Släng på körsbärstomater, dill och en skvätt rödvinsvinäger.
4) Blanda pastan med kikärta- och tomatröran.
5) Toppa med färsk dill, cashewnötter och en stor härlig bit fetaost.

Middag på max 15 minuter och passar liten och stor. Och det är ett måste i vår familj just nu. Livspusslandet är på topp och jag tar  varje chans att frigöra mer tid för både familj, men även för bloggen och det egna företaget. Att kunna klicka hem maten, fräsch och fint paketerad, ända upp till dörren är det bästa som hänt mig på länge. Jag funderar lite på om vi ska ta in städhjälp igen. Vi hade det när Estrid var nyfödd och det var underbart. Sen hade en stylist och privatfrisör inte varit helt fel, men det får va på framtidens to-do list.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 år sedan

Utan städhjälp hade vi varit skilda idag! Älskar min städfirma!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

i hear you sister, i hear you!

Caroline
Caroline
7 år sedan

Jag funderar också på om vi ska ta in städhjälp nu lite innan vi ska ha ett till barn. Hur ofta hade ni det? Känns ju som om vi skulle behövt det var varannan dag :p
Jag ska beställa mat från mat.se första gången ikväll.
Ha en fin dag!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

Men va, ett barn till? WOW GRATTIS! Så underbart! När är du beräknad att föda? Vi hade varannan vecka, men tror vi ska ta in varje vecka nu. Där emellan körde vi några gånger med dammsugaren. Men det var så skönt att få toa och kök fixat. hon städade på fredagarna så vi hade det fint till helgen. Vad skoj att du ska testa mat.se. Skriv sen och berätta vad du tyckte. Kram på dig.

Caroline
Caroline
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Tack 😉
Det e beräknat till den 10:e okt, så det börjar närma sig. Är lite nervös faktiskt.
Jag dammsuger ganska ofta, men kan tänka mig som du säger att det e skönt att dom tar toan o köket och att få dammat. Har bokat in det nu så ska bli riktigt skönt!
Ha en fin helg! Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

jag hoppas du går över 8 dagar så lille bebben kommer på min födelsedag! BRA att du bokade in det! Det gör underverk! Framförallt för relationen haha!

Caroline
Caroline
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Jag hoppas med på att gå över tiden. Behöver mer tid 😝

sandra
7 år sedan

Det här låter så galet, galet gott alltså. Tack för receptet!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  sandra
7 år sedan

Det var det! Och snart kommer ett recept jag tror du kommer älska. Mangosmoothiebowl! tänkte på dig när jag gjorde det! =) Kram på dig

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x