En jobba-med-blogg-dag

var är jag om 10 år-1
Tystnad, absolut tystnad. David har precis åkt till jobb och för att lämna Estrid på föris och jag har en hemmajobbardag. Nu är det bara jag, mitt kaffe, min radio och min kamera som gäller. Ett snabbt möte ska hinnas med i eftermiddag och sen helg.

Jag uppskattar de här dagarna så otroligt mycket. Jag tror det är den här fredagen som gör att jag inte går bananas. Nu får jag tid att fylla på depåerna med energi, tystnad och återhämtning. Göra något jag älskar.

Vi hörs mer senare idag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x