Med hjälp av Desenio skapade jag den perfekta tavelväggen

INLÄGG I SAMARBETE MED DESENIO
tavelvägg-1
Jag har fått någon form av inredningshysteri och vill bara göra om, boa och göra mysigt. Nej, jag är inte gravid! Jag var sugen på att skapa en riktigt snygg tavelvägg och tittade vad jag hade hemma (boring). Jag började surfa runt. Hos Desenio hittade jag en massa fina affischer.Tillsammans med två tavlor jag redan hade blev det en riktigt fin tavelvägg.

Jag gjorde den alldeles precis nu. Det kliade i fingrarna att visa er så därför fick jag fota med mitt fasta objektiv. Davids kamera har zoomen och han är iväg på jobb. Det kommer bättre bilder med mer översikt så håll till godo så länge. Jag älskar rosa, lila och mullvadsfärger så jag visste direkt att jag ville ha de nyanserna på tavlorna. Det blev tre svart/vita. En med fåglar på en grå himmel, en lagom läskig kvinna under ytan och en stark dansare. I rosa hittade jag i den stora postern som visar en rosa vägg och den med en magnoliakvist. Slutligen kompletterade jag med en bild jag hittade bland alla grafiska posters och två målningar gjorda av konstnären Nanna Johansson. Tavelramar hade jag sen innan men om du behöver det så finns det massa fina hos Desenio.
tavelvägg-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna
7 år sedan

Vad snyggt det ser ut!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna
7 år sedan

jag känner mig så nöjd och glad. det ska bli underbart att se familjens reaktion när de kommer hem! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x