Mat

Smoothiebowl med mango och kokos

mango smoothiebowl-1
Det här är en av mina bästa frukostar just nu, smoothiebowl! Den kan varieras i det oändliga. Igår testade jag den här solgula varianten med mango. Mixa fryst mango, en banan och en halv dl kokosvatten. Häll upp på tallriken. Sen strödde jag över granola och kokosflakes från Reneé Voltaire (de hittade jag hos mat.se) och frysta granatäpplekärnor. Så enkelt men det känns som en sådär superlyxiga hotellfrukost.

Vilken underbar dag jag hade igår. Min jobba-hemma-dag! Jag gjorde en tavelvägg och stack sen iväg på mötte på Minc. Så coolt ställe, jag måste definitivt skriva mer om det vid ett annat tillfälle. Sen hämtade jag lilla Estrid och cyklade hem till mina föräldrar. Sen droppade sakteligen pappa och David in. På kvällen kom Saras mamma och pappa över (Saras pappa Hasse är ju BFF med min pappa Lasse). Vi åt och skrattade och hade livliga politiska diskussioner. Vi nattade Estrid i resesängen där uppe och när klockan var ett ville vi verkligen inte väcka henne och bege oss ut i den kalla natten. Så vi sov över. Hur mysigt? Mamma och pappa tog henne i sitt rum och vi fick sova ostört och sen vaknade vi all till gemensam frukost. Och sen åkte vi hem. Bästa sättet att avsluta en fredag och inleda en lördag.

I eftermiddag ska jag hem till Carro för klädbytardag och efterföljande bio och jag längtar! God mat, fina kvinnor och sen rolig film! Ah, vilken grym lördag! Men stay tuned för i eftermiddag kommer ett bokinlägg upp!

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x