Frida + Du + Facebook + like = supermegasuccess

facebook like-1
Ni vet ju hur mycket jag drömmer om att bloggen ska bli stor och bli mitt heltidsjobb. Det är mitt mål som jag strävar efter varje varje dag! Därför har jag tagit nästa steg mot drömmen. Min lilla blogg har fått en egen FB-sida! Wood woop!

Men det gör ingen gladare om den inte får några likes. Därför vädjar, ber och gullar jag med dig att snälla likea min sida. Nu har den 76 likes och jag hade ÄLSKAT om den innan helgen var slut hade 200 likes. Det är ett högt ställt mål men det är så viktigt att den gillas och får lite uppmärksamhet. Du hittar den sidan här. Jag bjuder på kramar, pussar och cupcakes och när jag fått 200 likes ska jag skämma bort er! Då har jag någon rolig tävling tänker jag! Allt för er, mina älskade läsare, vänner och supporters. Vad hade jag gjort utan er? Och framförallt, vad hade jag varit utan er? Inget!

Frida G Svenssons FB-page! Snälla, in och likea!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x