Jag är nu en working mother såväl som krämögonskuggebesatt

krämögonskuggor-1
Idag går jag tillbaka på jobbet. När du läser detta kanske jag rent utav sitter på mitt kontor. Jag känner mig väldigt förväntansfull inför min start. Det känns som när man skulle gå tillbaka till skolan efter ett långt sommarlov. Jag vill göra mig fin och fixa håret och trippa in på kontoret med en köpekaffe från Ramklints nere på torget. Så som jag alltid gjorde innan Estrid kom. Som kronan på verket får jag även ett nytt kontor när jag kommer tillbaka. Och det är stort. Jag pinterestar bilder på hur jag ska inreda mitt kontor. Jag fantiserar om en tavelvägg, en ny skrivbordslampa och fina anteckningsböcker, pennor och kontorsmaterial. Flera bokhyllor sprängfulla med juridisk litteratur. Förutom på en hylla för där ska mina fina klackskor stå. Precis som i den där intervjun jag läste för länge sedan med advokaten Elisabeth Massi Fritz. På hennes kontor stod en rad av Louboutins, Fendistövlar, Jimmy Choos och gud vet allt. Det drömmer jag också om.
krämögonskuggor-2
Som en liten måndagsbonus ville jag visa de här två krämögonskuggorna som jag använder precis VARJE dag. ”Emervillé” från Chanel och ”vintage selection paint pot” från MAC. Jag har fler krämögonskuggor än någon behöver men jag får bara inte nog. Jag älskar dem! De är verkligen den perfekta ögonskuggan för en mom on the go som behöver en snygg look på inte mer än fem minuter.

Måndag den 4:e april. För ett år sedan trodde jag mitt liv slogs i spillror och idag är jag glad som en speleman. Livets vändningar är helt galna ibland, men jag ska inte klaga, tvärtom så njuter jag av varenda sekund. Så tacksam jag är för att känna mig som den där spelemannen när man vet hur det är att leva och inte kunna känna glädje alls. Nu suger jag åt mig varenda sekund av harmoni i bröstet. Livet är inte alltid perfekt, jag har såklart fortfarande dåliga dagar, men när allt varit botten då tillvaratar man verkligen på den härliga känslan av att man bara är glad. Tillfreds. Har ro i själen.

Nu gör jag återigen Lund osäkert!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
8 år sedan

Ramklints knallade jag och Huliganen förbi imorse på morgonpromenaden – fast det var nog lite före kontorstid. Om man nu inte börjar jobba vid 06.15 ungefär.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
8 år sedan

åh vad trevligt! en lundabo! och visst har väl ramklints så gott kaffe. För att inte prata om bakverken!=)

Linda
8 år sedan

Spännande att börja jobba igen.
Lycka till med första dagen på jobbet efter ledigheten, kul med nytt kontor att inreda.
Ha en fin dag
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
8 år sedan

tack vännen! nu ska det köpas blommor till nya kontoret må du tro! =)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x