7 – min bästa vän

noir-1

Min bästa vän, svaret är ganska givet va? David. Han är min bästaste bästa vän. För mig är det oerhört viktigt, att ens partner även måste vara ens bästa vän. Det hade inte alls funkat för mig att ha en partner som jag bara gjorde vissa saker med. Nej, jag behöver en partner att dela allt med. Glädje och sorg, men också intressen. När jag och David bodde i Stockholm var vi rätt ensamma och hade ofta bara varandra och därför blev vi verkligen det där paret som satt ihop i höften. På gott och ont. Vi blev så himla nära varandra, men det har också gjort att jag helst vill göra saker med David. Jag går gärna på restaurang med vänner, men tänker alltid på hur härligt det hade varit att vara där med David istället. Nu när vi fått barn är ju den där ensamtiden som par lika med noll. Och det är svårt för mig. Jag saknar oss så otroligt mycket. Som i söndags var jag på konsert på Malmö live och så Kristina från Duvemåla (och HERREGUD vad jag måste blogga om det sen) och det var en underbar upplevelse men jag var lite sorgsen att jag inte kunde gå dit med David. Jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till vår nya relation sen Estrid kom. Vi var som sagt verkligen ett. Och den enheten får inte plats längre. Det är lite av en sorg faktiskt, att säga hej då till den relationen man en gång hade.

Möjligen kan man få det tillbaka när Estrid är lite äldre. Ni med barn, hur blev det med relationen, tid för att bara vara er och hur utvecklades allt? Självklart är det supermysigt att vara vår lilla familj men allt i mitt liv blev alltid härligare om jag delade det med David och nu delar vi inte så mycket eftersom den ena passar Estrid när den andra upplever. Borta är teaterbesök, restaurangmiddagar, weekendresor och allt det där man gjorde innan. Nu kan vi aldrig spela tennis ihop utan David får gå iväg och göra det med någon annan. Och om jag vill gå ut och äta får jag gå med en vän, vilket är ljuvligt, men innerst inne är det ju med David jag vill gå.

Han är sannerligen den bästa vän jag någonsin haft.

Bilderna är från när vi tre gjorde stan för någon vecka sedan och fikade på Noir.

noir-2 noir-3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
8 år sedan

Ja det blir bättre med sömnen, men det kommer svackor hela småbarnsåren. Inte för att skrämma dig! Men jag tror de som påstår att barnen sooover hela nätter hela tiden ljuger 😉 antagligen för att orka med!! i kväll ska jag prova vagnen om hon inte somnar trots att hon är tre. kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Petra
8 år sedan

jag säger bara thank god för kaffe! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x