Glad midsommar!

Nu återstår bara för mig att önska dig en riktigt trevlig midsommar och det gör jag med en tillbakablick från de tre senaste åren. Idag firar vi hemma hos mina föräldrar som har middag med sina vänner. Vi sover över där för tidigt tidigt imorgon kör vi till Norge. Och om vi sover över hos mina föräldrar så slipper vi komma över med Estrid vid 4 på morgonen. Nog om det, nu tittar vi tillbaka lite.

2014
midsommar7 midsommar8 midsommar9
2014 firade vi hos våra vänner Jonas och Michaela och vår familj bestod bara av två. Men klichéartat nog så är det ju så att om barnet föds i mars/april så är det ett midsommarbarn…. Say no more. Hela inlägget hittar du här.

2015
midsommar4 midsommar5 midsommar6
2015 var Estrid en jätteliten skrutt på bara några månader. Mitt mående var inte på topp och det var så himla skönt för själen att vara hemma hos mina föräldrar, faktiskt med ungefär samma vänner som det blir i år. Inlägget från 2015 hittar här.

2016
midsommar midsommar2 midsommar3
2016 var en otroligt drömmig midsommar. Jag var lycklig, fylld med energi och hade fått en rejäl revansch på livet. Sara och Andreas hade köpt hus i Skanör och bjöd in till midsommarfirande. Jag gick bananas och slog rekord i Sveriges maffigaste midsommarkrans och gjorde en liten matchande till Estrid (som hon vägrade ha på sig men som iallafall blev väldigt bloggvänlig). Alla inlägg från midsommar 2016 hittar du här och här.

Nu skapar vi nya minnen! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x