En magnifik matupplevelse på Namu i Malmö

namu malmö-3
God morgon!
Estrid sov över hos mina föräldrar igår och jag och David har både fått sovmorgon och en dag helt barnfria. Det är lite av en chock att vakna helt utvilad! Jag kommer jobba med bloggen idag och David ska ut på ett fotojobb. Jag börjar komma in i semesterlunken nu och känner bara ÄNTLIGEN! Jag har känt mig lite låg de senaste dagarna för jag har svårt att inte känna mig stressad över vår flytt. Allt är under kontroll men det stressar mig med bananlådor överallt, halvpackade påsar och att försöka leva ett normalt liv trots att alla saker börjar packas undan. Därför kom onsdagen som en räddning för min själ.

Jag träffade Olivia och Christin när de bjöd in mig på sitt event på electa. Det var omedelbar girlcrush och igår fick vi äntligen till vår middag.
namu malmö-2
Olivia hade bokat bord på Namu i Malmö. Jag har aldrig varit där innan, men velat testa det länge. Och wow wow wow vilken matupplevelse! Helt sagolikt gott var det! Dessa små bröd, Gao Bao, med kött, sås och koriander kan ha varit det godaste jag någonsin ätit. Namu är koreansk mat med svenska influenser. En magnifik fusion av smaker och allt var så himla gott.
namu malmö-1
Och detta då: Tartar på grönlistad tonfisk, vit ponzu med sanchopeppar, grön chiliolja, vattenmelon, fläder och säsongens gröna. Vi delade också på en biff gangnam style som var himmelriket!
namu malmö-5
Mamma på vift! Ganska casual denna kväll. Ibland när jag känner mig låg så bara orkar jag inte hålla på med kläderna. Då blir det basplagg som en grå bomullströja, svarta kostymbyxor och inga klackar. Jag slängde på mig mina nya guldsandaler som nog blivit sommarens sko för min del.
namu malmö-4
Här är Christin. Jag kan säga som såhär, efter en middag med dessa två var att nedstämdhet bortblåst, och inte bara för stunden utan för länge. Jag blev verkligen fulltankad med energi och lycka så det räcker och blir över för veckor. Vi pratade om allt, och då menar jag verkligen om allt. Och vi skrattade så det porlade över hela restaurangen. Vi pratade såklart mycket blogg vilket ju var extra kul för mig eftersom jag ser upp till de här tjejerna väldigt mycket. Olivias instagramkonto har ju över 55.000 följare! Och Christin är kommunikatör och kan ALLT som man behöver kunna om internet, och instagrammar på det proffsigaste sätt. Så jag pepprade dem med frågor. Men vi avhandlade också småbarnslivet, sex, skvaller, sommarplaner, framtidsdrömmar, förlossningar, relationer, bakgrund och nutid och framtid. Vi stängde restaurangen!
namu malmö-6
Men vi var ju inte färdigpratade! Så vi gick till Bastard för en drink och stängde det stället med. Vi hade nog kunnat fortsätta till även nästa bar, men vi hejdade oss i all vår yster och insåg att det skulle komma en allt för tidig morgondag, med småttingar som inte skulle respektera en moders sena utekväll.

Det är inte ofta man träffar nya kvinnor som man inom loppet av minuter inser att man kan vara totalt sig själv med. Men det är detta som är kärnan av systerskap. Att man möts som likar och inte konkurrenter, att man beundrar varandras framgångar istället för att skrämmas av dem. Men är snäll och förlåtande mot varandras tillkortakommanden istället för att hålla dem emot personen. Nu har Christin och Olivia inga tillkortakommanden utan är världsbäst och ni märker ju att jag är alldeles high on life. Men alltså MY GOD vilka kvinnor det finns här i livet! Och att de vill äta middag med mig!? Det är en ynnest!

Denna kväll lever jag fortfarande på och finner mig själv småleende över saker vi pratade om. Nu undrar jag hur snabbt man kan boka in en ny träff med nya bekantskaper utan att man ska klassas som stalker!

Olivia och Christin, får jag chans på er?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
My wonderful loves
6 år sedan

Låter som en toppen kväll! Det var länge sedan jag var ute på sånt. Snyggt med sandalerna till!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  My wonderful loves
6 år sedan

tack! ja, det är verkligen viktigt att få tid med bara sina vänner. äta gott, dricka gott, skratta och prata. tanka energi för hemmalivets vardagspussel.

Louise
6 år sedan

Åh va härligt och gott det låter synd jag inte bor i Malmö! 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Louise
6 år sedan

du får definitivt gå dit om du besöker malmö! <3

trackback
6 år sedan

[…] en kompisdejt i stan. Eller ja. Olivia som jag gjorde influencer-eventet med i våras med och Frida som jag träffade där. Blev såklart en del instagram och bloggsnack. Och hatten av till Frida […]

Frida G Svensson
Frida G Svensson

bästa kvällen! <3

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x