Hur mår jag just nu?

just nu-1
Jag känner mig just nu som en dålig bloggerska. Det är inte alltid jag får till det att blogga ett inlägg om dagen. Och jag vet hur förfärligt tråkigt det är med bloggare som beklagar sig över det jag nu beklagar mig om. Men det blir lite som en stressfaktor. På kvällarna har jag känt att jag är trött och istället för att, som jag gjorde innan, ändå sätta mig framför datorn har jag gått och lagt mig. Jag har lyssnat på radio, läst eller bara somnat. Och det har varit så skönt!

Imorgon är sista dagen som David är föräldraledig och Estrid går tillbaka till föris efter en lång ledighet ända sedan mitten av december. Det blir bra för alla. David får vuxentid, estrid får koppistid och jag får återgå till rutinerna. David har varit en tveksam hemmafru, men desto bättre pappa. Åh, vilken pappa han är. Idag var gullisarna på bio. <3

Själv var jag hos klinik Wiking efter jobbet för att göra en retinolpeeling. Nu ligger jag här och väntar på att 6 timmar ska ha gått så jag får tvätta av peelingen. Sen kommer jag fjälla och därefter se ut som jag är åtta år. Det passar mig ypperligt. Igår när jag köpte öl på systemet blev jag leggad. När tjejen i kassan läste mitt personnummer höjde hon på ögonbrynen och utbrast ”snyggt jobbat tjejen”. Well thank you! Sen spatserade jag ut med mitt rynkfria ansikte och kände mig som en tonåring.

Jag njuter av det tysta huset, partiledardebatten från i förmiddags är på i bakgrunden på datorn och bredvid mig har jag en latte. Jag är nedkrupen i sängen i gästrummet och ska inte gå härifrån på hela kvällen tänkte jag. Vår familj är inte klok. Ingen sover någonsin där de ska. Jag har som narkolepsi och där jag somnar sover jag sedan som en död hela natten. Mig kan man hitta i soffan, i gästrummet, i vår säng eller i Estrids säng. Estrid nattas alltid i sitt rum med 8 av 10 gånger vaknar vi med henne i vår säng. Det är som en överraskning för David varje kväll och varje morgon. Han kan nämligen vakna helt ensam i stora sängen eller i en säng fylld med en mamma, en dotter och sjuttioelva nallar.

Det blir inte många knop för mig idag. Bara vila, njuta av sängen och slösurfa på nätet. Det är verkligen avkoppling för mig.
just nu-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
5 år sedan

Du är ju inte bloggerska på heltid, inte lätt att hinna med när man har jobb och familj. Ser fram emot din inlägg när dom än kommer.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
5 år sedan

Jag vet, men jag vill ju sköta bloggen som vore det ett heltidsjobb. Höga ambitioner där!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x