10 mobilbilder från förra veckan


Ni var glada i mobilbilderna förra veckan så det kommer ett skepp lastat med några även idag. 10 mobilbilder från förra veckan. Förra söndagen var vi ju på musikal. Om den bloggade jag här. Jag älskar den här byggnaden. Här har jag gått på otaliga föreställningar och bara jag tar ett steg in i foajén så får jag en så trivsam känsla i kroppen.

I fredags åkte David till Berlin och min och Estrids tjejhelg började. Vi startade helgen med frisörbesök för både liten och stor. Det var Estrids första frisörbesök någonsin! Stort för mammisen! Och när fina Josefine på salongF80 skrev till mig på kvällen att Estrid var den snällaste och mest väluppfostrade flicka hon träffat pös jag av stolthet må ni tro. (inte för att hon beter sig så hemma, men jag tar vad jag får!).

Jag blev snyggelisnygg med lugg och över en decimeter kortare hår. Superfräsch längd! Här bloggade jag mer om min nya frilla. 

David överraskade mig med en liten present i förra veckan. Det här supervackra sammetsdiademet som du hittar här.  Jag tar en i varje färg tack!

I onsdags låg det ett paket i brevlådan med Garniers nyheter för årets rosa bandet-kampanj. Ett micellärtvatten (här) (hamnar direkt i min gymnecessär), en dagkräm (här) och en sheetmask (här). Gud vad jag är besatt av sheetmasks. Gör flera stycken varje vecka!

Onsdagkväll gjorde jag miniansiktsbehandling med peeling från Exuviance, ögonmask från Esteé Lauder (den är där men man ser den knappt) och overnight moisture mask från Exuviance. Vaknade 15 år yngre. Obs skojar! Vaknade med ananastofs på huvudet och tänkte att det är okristligt att gå upp i ottan.

Var en sväng inom Kicks och köpte cleansing wipes att ha med mig i träningsnecessären och så var min bodylotion slut. Köpte ett säkert kort med creme de corps från Kiehls.

De soliga dagarna har vi haft lite trädgårdsfix. Jag hittade det här i en rabatt. Gräs? Havre? Oavsett, väldigt trendigt enligt instagram och hamnade direkt i en vas. Jag tyckte att jag var en otroligt redig kvinna som fyllde vasen med vatten. Blev totalt utskrattad min familj. ”De är ju redan döda!!! De behöver inget vatten!”. Jag är då ingen trädgårdsmästare ännu. Det ska gudarna veta.

Estrid fixade i sin sandlåda.

Och David plockade rosmarin som nu ligger på tork i köket. Nu har vi egenodlad rosmarin att klara oss ända tills nästa säsong. Hur lyxigt är inte det?

Lite såhär såg vår vecka ut förra veckan!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x