Två trötta men glada föräldrar

trötta men glada föräldrar
God morgon alla glada tredjeadventsfirare! <3

Här sitter jag och NJUTER av sovmorgon och frukost på tu man hand. Vi har outsourcat Estrid till mina föräldrar. Igår var vi på julfest hos Sara och Andreas och alla gulliga personer i mitt liv var där. Musiklekar och julklappsspelet, spontanbeställda kvällspizzor och många roliga samtal. Jag blev så full i skratt för när kvällen började var alla småbarnsföräldrar (jag själv inkluderad) sjukt ystra och peppade på vuxenfest. ”Vi ska festa hela natten” sa jag malligt till varje stackare som orkade lyssna. När Madde sa ”nej nu är klockan sent, nu ska vi dra oss hemåt” och hon sen berättade att klockan slagit ett, fick samtliga småbarnsföräldrar panik i blicken. Då var vi inte så ystra och malliga längre. Då muttrade vi istället om att vi var så dumma i huvudet som gick på fest istället för att passa på att sova.

Haha, ja det är underbart med familjeliv, men sömn det har man ju inte ett överflöd av.

Nu ska det bli riktigt fint att få hem lilla tösabiten till oss. Leka, mysa, storhandla, gå en promenad och peppa att vi bara jobbar en vecka till innan vi har två långa veckor av tillsammanstid. Det ser jag verkligen verkligen fram emot.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
6 år sedan

Nä bortskämd med sömnen är man inte. Tycker ändå att det börjar lätta lite när yngsta barnet börjar bli liiite större. (min minsting är jämnårig med din, född i augusti samma år). Dels sover de om man har tur lite bättre (varierar ju stort förstås), dels kan de ofta underhålla sig lite mer när de är vakna så man måste inte vara beredd på riktigt samma kaos under den vakna tiden med barn som när de är typ mellan ett och två. Så man kan orka med vardagen bättre trots sömnbrist i bagaget.

Å andra sidan lät ju en barnfri sovmorgon rätt ljuvligt 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulrika
6 år sedan

Jo men du har rätt. Sömnen är ju så mycket bättre nu än under det första året. Hu vad trött man kunde vara då!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x