Veckonytt #1

Här kommer länkar på sånt jag fastnat särskilt för på sistone. Jag kallar det veckonytt, även om allt inte är nytt. Men det är som ett inspirerande inlägg som kickstartar din vecka!
gulan artikel
Gulan skriver så himla bra om förortens utsatta flickor.

Career girl daily är ett helt eget tips i sig. För mig som försöker hitta min inre girlboss är detta en oändlig källa till pepp.
static1.squarespace-1-800x600
Bildkälla: Career girl daily

Särskilt inlägget om 6 saker man ska göra för att framgångsrikt jobba hemifrån inspirerar mig just nu.
a7a5702e51015dad8e20dba1984bdc00
Polen vill införa ett totalt abortförbud och det är förfärligt tycker jag. Bilden ovan talar sitt läskigt tydliga språk. Kvinnor ska aldrig mer tvingas till osäkra, barbariska och riskfyllda metoder för att göra en abort. Min kropp, mitt val! Din kropp, ditt val! Runt om sker stöddemonstrationer för de polska kvinnornas rätt att bestämma över sin egen kropp. I detta facebookevent hittar du info om när solidaritetsdemonstrationen i Stockholm går av stapeln idag.
Bloggbusiness-Foto-Emily-Dahl-1-816x1024
Bildkälla: La Linda
Jag är så poddsugen. Det är så himla kul att spela in podd och Lindas inlägg om hennes poddskola inspirerar mig sååå just nu.
kräftskiva-alkoholfri-drink-036A8304-834x1024
Bildkälla: Underbara Clara
Underbara Clara har gjort ett recept på en alkoholfri drink med mynta och ginger beer. Mina bästa smaker. Jag bara måste testa detta recept ASAP. Något för denna veckas helgmys kanske?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anneli Blom
7 år sedan

Tack för tipset med Career Girl Daily 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anneli Blom
7 år sedan

så bra sida!! <3 <3 <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x