Årssammanfattning – september 2015

september12

I september firade vi Estrids namn och hade en namngivning ute på vår gård. Solen strålade, tårtfatet dignade och gästerna var glada. Vi hade satt upp ett tält på gården och pyntat med ballonger, min farmors gamla dukar och svenskt tenn servetter.
Iseptember13 september17
september16 september15 september14 september11
Solen strålade under september och Estrid var världens sötaste i sitt lilla set från Modeérska huset. Jag och Estrid gick på babymassage där jag träffade världens sötaste mamma Sanaz, med sin lilla pojke.
september9
Vi åkte till Ystad och åt brunch på Saltsjöbaden. 
september8 september7
Estrids alla presenter packades upp och eftersom hon heter just Estrid fick hon mycket från Svenskt tenn. Så pass mycket att det blev ett helt eget inläggseptember5
Jag stylade om bokhyllan och det blev min mest inspirerande plats i hela lägenheten.
september4 september6 september3
Min luktärt fick nytt liv och blommade och jag pöste av stolthet. Tills en bloggläsare påminde mig om att det inte alls var en luktärt utan en porslinsblomma som jag skröt om. Men likväl, den blommade!september2
Jag fick ett politiskt uppdrag i Malmö stad och placerades som ersättare i arbetsmarknad, gymnasie och vuxenutbildningsnämnden. Där sitter jag fortfarande och jag älskar det.
september1
Jag gick på mitt första sammanträde och det var härligt att få klä upp sig och känna sig businesschic igen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
ISA
ISA
8 år sedan

vilka otroligt härliga bilder. Känns såå avlägset med dessa sommarvibbar!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
8 år sedan

Men snart är sommarn här igen! 😍 härligt va!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x