Sova på konstiga tider

sova på konstiga tider-1 sova på konstiga tider-3sova på konstiga tider-2 sova på konstiga tider-4
Här sitter jag och klockan är fyra på morgonen och jag är pigg som en mört! Jag har tagit det här med att vara en morgonmänniska till en helt ny nivå! Nåväl, det är en sanning med modifikation. Igår somnade jag när jag nattade Estrid. Hennes säng var så skön och det var så varmt och mysigt att ligga nära så ett tu tre låg vi där och snusade ikapp. David kom hem från förskolans föräldraråd och försökte väcka mig, men det var tortyr. helt omöjligt att vakna. Men om man somnar vid åtta, så vaknar man vid tre. Pigg som en mört.

På jobbet har vi nu schemalagt påskledigheten och snart är sommarsemestern spikad. Nu börjar den ljusa tiden när man får små lediga dagar och klämdagar mitt i veckan. Otroligt lyxigt. Vi kommer vara lediga från skärtorsdagen och fram till tisdagen därpå, för det är Estrids födelsedag och då tar vi såklart ut en semesterdag. Kombinerar långhelg med att fira vår älskling. Hennes önskelista består av cykel, nalle och boll. Himla bra önskelista om du frågar mig!

Nu ska jag tassa ut i köket och göra en kopp kaffe. Man får ju passa på att njuta långfrukost mitt i veckan när man väl har chansen. Ha en fin dag min kära vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Ja om ett par veckor är det påsk, helt otroligt!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x