Namnsdag och mer snö

snö-1Idag slog jag upp mina bruna ögon för att möta morgonen och döm min förvåning när jag såg att hela gården var snötäckt! Men alltså, kom inte våren för några dagar sedan? Nu är vi ju i Skåne så det är ju inte decimeter med snö, utan mer som ett fint litet lager men ändå, gud vad det känns vinter!

Idag är det faktiskt min namnsdag! Frida är det idag! Men ni som glömde idag får ju en ny chans redan imorgon! Då har jag namnsdag igen! =) Gabriella! Vi ska inte fira min namnsdag något nämnvärt. Jag och Estrid ska gå på babysim om en liten stund och sen blir det en hemmadag. Jag är olidligt trött. Antingen sover Estrid en bra natt och då har jag svårt att sova och ligger och vrider och vänder. Eller så sover jag som en klubbad säl men då är Estrid orolig och väcker mig hela natten. Därför har det varit lite tyst här på bloggen igår, för jag måste (åter igen) gå och lägga mig vid 19 när Estrid ska somna. För hon vägrar tydligen sova i sin egen säng these days.

Nej, jag ska inte vara neggo, bara ge er en liten update om varför jag inte är en så rolig bloggerska för tillfället. Kram på er!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x