En dröm blir sann

blommor-1
Jag har ju skrivit mycket om hur stressigt det varit på sistone, och det har det verkligen varit. Men det har inte bara varit av ondo. Nej tvärtom! Jag har känt en lycka så otroligt stark. Nu följer jag min dröm. Jag har skaffat mina visitkort, startat ett företag och går nu ner i arbetstid på min ordinarie arbetsplats för att kunna satsa än mer på bloggen och dit tillhörande projekt. Jag är, om jag får vara ärlig, väldigt stolt över mig själv. Hur en dröm blev konkretiserad och sedan började verkställas. Idag är min första riktiga hemma-jobbdag som egenföretagare. Som min vän Leslie säger när man startat sitt första (!) företag (ja hon är superentreprenör) “You are a big girl now”. Nu är jag verkligen en stor tjej.

Min dag kommer börja med kaffe och att jag ska strukturera upp hur dessa hemmaarbetsdagar ska se ut. Sedan ska en journalist ringa för en intervju. Liberalernas medlemstidning NU vill göra en reportageserie som följer mig i anledning av ledarskapsakademin. How exciting? Därefter, vid 11, ska jag ha ett möte. Hur seriöst är inte denna dag liksom!? Jag är verkligen glad, så himla himla glad, och förväntansfull. Tänk att dagen äntligen är kommen. Nu är det jag som följer min dröm och ser vart den leder.

No Responses

 1. Christin skriver:

  Grattis!!! Väldigt inspirerande!!

 2. Fredrik skriver:

  Grymt Frida!!!!!
  Riktigt spännande och få följa din resa!!!!!

 3. BI Grinde skriver:

  Vad häftigt Frida!!!
  Jag är riktigt imponerad av allt du åstadkommer. Stort Lycka till, du har en amazing blogg, intressant och gillar dess bredd!!

  • Frida G Svensson skriver:

   tack! jag är så glad att du läser och kommenterar! det ger en sådan boost att bara göra mer och bättre!

 4. Paulina Gunnardo skriver:

  Va roligt, stort grattis! 🙂 Det är fantastiskt att få jobba med det man älskar att göra och att få bygga upp sitt egna arbete. Heja heja 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *