En dröm blir sann

blommor-1
Jag har ju skrivit mycket om hur stressigt det varit på sistone, och det har det verkligen varit. Men det har inte bara varit av ondo. Nej tvärtom! Jag har känt en lycka så otroligt stark. Nu följer jag min dröm. Jag har skaffat mina visitkort, startat ett företag och går nu ner i arbetstid på min ordinarie arbetsplats för att kunna satsa än mer på bloggen och dit tillhörande projekt. Jag är, om jag får vara ärlig, väldigt stolt över mig själv. Hur en dröm blev konkretiserad och sedan började verkställas. Idag är min första riktiga hemma-jobbdag som egenföretagare. Som min vän Leslie säger när man startat sitt första (!) företag (ja hon är superentreprenör) ”You are a big girl now”. Nu är jag verkligen en stor tjej.

Min dag kommer börja med kaffe och att jag ska strukturera upp hur dessa hemmaarbetsdagar ska se ut. Sedan ska en journalist ringa för en intervju. Liberalernas medlemstidning NU vill göra en reportageserie som följer mig i anledning av ledarskapsakademin. How exciting? Därefter, vid 11, ska jag ha ett möte. Hur seriöst är inte denna dag liksom!? Jag är verkligen glad, så himla himla glad, och förväntansfull. Tänk att dagen äntligen är kommen. Nu är det jag som följer min dröm och ser vart den leder.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christin
7 år sedan

Grattis!!! Väldigt inspirerande!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christin
7 år sedan

tack fina du!

Fredrik
Fredrik
7 år sedan

Grymt Frida!!!!!
Riktigt spännande och få följa din resa!!!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Fredrik
7 år sedan

du är en viktig pusselbit i min resa! <3

BI Grinde
7 år sedan

Vad häftigt Frida!!!
Jag är riktigt imponerad av allt du åstadkommer. Stort Lycka till, du har en amazing blogg, intressant och gillar dess bredd!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  BI Grinde
7 år sedan

tack! jag är så glad att du läser och kommenterar! det ger en sådan boost att bara göra mer och bättre!

Paulina Gunnardo
7 år sedan

Va roligt, stort grattis! 🙂 Det är fantastiskt att få jobba med det man älskar att göra och att få bygga upp sitt egna arbete. Heja heja 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Paulina Gunnardo
7 år sedan

tack! jag är så spänd och glad över att detta äntligen ha hänt!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x