Jennifer Sandström svarar på mina skönhetsfrågor

jennifer
Det här är Jennifer, som bloggar på Jennifer Sandström. Jennifer har bloggat hur länge som helst, men det var under hennes år utomlands som bloggen kom att formas till att bli något mer fokuserad  på just att bo utomlands och hennes resor. Jennifer har pluggat i Kanada och på Nya Zeeland, hon har jobbat i Indien, Tyskland och nu senast  i Finland. Till Finland kom hon på grund av kärleken. Allt detta sedan 2012. I bloggen delar Jennifer med sig av alla äventyr på ett personligt plan och med glimten i ögat!
jennifer1

1) Dina dessa kan jag inte leva utan-produkter.
För 3 år sedan var min hy så hemsk och sårig att läkaren skrev ut antibiotika och sa att jag måste vara utan smink ett tag (såhär såg jag ut). Efter det orkade jag faktiskt inte börja sminka mig igen, det var som om jag fått en uppenbarelse och insåg att det var väldigt skönt att vara osminkad! De enda två produkterna som levt kvar med mig är: Elizabeth Arden 8 Hour Cream (här) och Make Up Store Cover All Mix (här). Använder båda för läpparna och cover all mix även för de gånger jag inte kan låta bli att pilla på grejer i ansiktet och får röda små märken…

När man reser mycket är det extremt skönt att ha en sådan simpel sminkväska.

2) När känner du dig vacker?
Jag känner mig oftast vacker, men med smutsigt hår och dagarna innan/under mens då hyn oftast blir sämre och det känns som om man gått upp flera kilon så känner jag mig som minst vackrast.

Att gå från massor av smink till inget smink var ett enormt stort steg att ta – men det har också lärt mig att mycket sitter i huvudet. Plötsligt hade ett år utan smink gått och jag hade alltså inte längre ett behov av att måla mina ögonbryn varenda morgon och tyckte jag var lika vacker utan mascara, solpuder och rouge.

3) Vad är skönhet för dig?
Att känna mig hel, ren och fräsch – det kommer man långt på.

4) Du har 5 minuter att göra dig i ordning, hur gör du?
Det tar sällan längre tid än så, borsta tänderna, fixa läpparna, eventuellt lite torrschampo mot smutsigt hår eller för volym, samt mascara de gånger jag ska på någon finare tillställning eller känner för att vara ”lite annorlunda”. Samt lite smycken: min klocka, tre ringar och pärlörhängen.

5) Du har timmar att göra dig i ordning, hur gör du då?
Den enda skönhetsrutinen som tar tid för mig är att vaxa mig, oftast gör jag det på salong men ibland kan jag vaxa benen/under armar hemma och det kan ta någon timma. Annars skulle jag inkludera en lång dusch, med bastu och skrubb, avslutat med en härlig bodylotion.

6) Du känner dig trött, trist och tråkig, hur glammar du till dig?
Tar en dusch och tar på snygga men sköna kläder, lite cover all mix på läpparna och puffar till håret.

7) Vad skulle du råda den som är en nybörjare när det kommer till smink?
Less is more? Haha. Egentligen är jag fel person att fråga om sminkråd, jag skulle snarare säga att våga gå osminkad emellanåt!
Jennifer3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x