Bara blommor levererar till vårt bröllop

bara blommor bröllop-1
Vi har valt floristen Bara blommor till vårt bröllop. Vi var där på besök för att prata lite om blommor till bröllopet. Jag kan inte riktigt bestämma mig känner jag. Hon skickade tillbaka mig med order om att maila henne inspirationsbilder. Jag vet ju att vårt bröllop går i dova pastellfärger med en stark och mörk lila som accentfärg, och det blir väl samma färger till bröllopet. November är ju inte den bästa månaden för blomster direkt. Jag pinnar massa buketter i min bröllopsmapp på Pinterest och så får jag maila henne några stycken. Just i det här fallet får jag helt släppa kontroll. Om jag ska vara boss över varenda detalj kommer jag gå under i bröllopsplaneringen. Då blir det bara stressigt och jobbigt. Så jag litar på hennes expertis och jag vet ju sedan innan att de är extremt talangfulla på Bara blommor.

Det enda sättet för mig att göra bröllopsplaneringen lustfylld är nog allt släppa kontrollen och sänka kraven. Perfektion är i detta läge inte eftersträvansvärt.
bara blommor bröllop-3
Estrid tycker det är lagom roligt att gå på möten med oss. Hon vill hellre plocka blommor. Lilla Ferdinand! <3 I vart fall var hon sockersöt i lyxoutfit med byxor från soft gallery och tischa från little marc jacobs. Ärvda från hennes fashionista till kusin.
bara blommor bröllop-5
”Får man inte plocka Malmö stads blommor heller????” Vi mutade raskt med att vi skulle gå och köpa juice och köpa en present till en kompis barn.
bara blommor bröllop-2
Vi bokade in dagen och beställde brudbukett, en liten blomma till Davids kavajslag och blommor till bordsdukningen. Nu ska jag kolla med mina tärnor om de vill ha blommor också eller hur de vill göra.
bara blommor bröllop-4
Malmö var så somrigt och härligt och vi traskade runt och tittade på saker. En helt vanlig dag men samtidigt så himla ovanlig. Bröllopsplanering, jag kan knappt tro det är sant!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christine - 29°
6 år sedan

Inte lätta att välja blommor, mins verkligen hur det var. Men Bara Blommor kommer garanterat göra ett fantastiskt bra jobb till er stora dag. 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christine - 29°
6 år sedan

ja, de är verkligen duktiga där!

Angelica
6 år sedan

Hade en bekant som faktiskt hade lite ljung i sin brudbukett. Det låter kanske inte så fint, men det var det verkligen!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
6 år sedan

åh jo det låter magiskt!

Ida
Ida
6 år sedan

Heldige du som skal gifte deg! Jeg har prøvd å hinte til kjæresten i over 12 år, men har ingen ring på fingeren enda 😛 Men det kommer nok en vakker dag. Å finne blomster til bryllup er vanskelig, og kanskje spesielt i november. Men dersom du skal ha pastellfarger og litt mørk lilla, kan jeg anbefale lyserosa hodenellik, lilla stjerneskjerm (tror den heter stjernflocka på svensk), og blålilla og lysrosa hyacinther. Ferskenfargede lisianthus er også nydelige. Jeg gleder meg til å se hva du bestemmer deg for 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ida
6 år sedan

men åh vilken trögtänkt käraste! =) tack för dina tips! ska genast googla och kolla på dem! <3

Ida
Ida
Reply to  Frida G Svensson
6 år sedan

Haha, ja han er LITT treg =)

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x