Allt som behövs göras för att må bra

allt som behövs för att må bra
Igår var jag ju lite hängig och skrev att jag skulle rycka upp mig och ta tag i dagen. Och det gjorde jag! Och genast mådde jag bättre. Ibland måste jag extra mycket leva som jag lär. Lyssna inåt. Skapa balans. Allt det där som jag brukar prata om.

Efter frukosten igår cyklade jag och Estrid till stranden för ett morgondopp och David fick egentid. Sedan fick Estrid lite tid på paddan och vi kunde läsa bok (jag) och lyssna på sommarprat (David). Därefter tog jag tag i trädgården och jobbade några timmar med att tighta till vår murgröna. Herregud, vilket slit. Det är dock något underbart med att jobba med kroppen. Jag älskar det. Känna hur man jobbar och sliter, svettas och stånkas. Det är ett kroppsarbete jag verkligen tycker om. Sen åkte vi och badade igen. På kvällen kom min familj över med indiskt och vi satt i trädgården till klockan nio och jag behövde inget mer än sarongen jag hade knutit om mig. På kvällen kände jag att jag mådde bra. Att det hade varit en bra dag.

Jag behöver aktiveras för att må bra. Men mitt problem är att sekunden jag tappar momentum så tar det lång tid för mig att aktiveras igen. Därför ska jag, direkt när frukosten är avklarad och Estrid är parkerad framför sommarlov, snöra på mig skorna och ta en lång promenad. Lurarna i öronen och sedan ska jag powerwalka en lång runda och avsluta med ett dopp i havet. Visst låter det härligt?

Jag vill också tacka er. Ni skickar som vanligt så otroligt mycket systerlig kärlek till mig när jag känner mig nere eller hängig. Vi delar våra med- och motgångar och det är verkligen fint. Den här lilla platsen på internet, som vi skapar tillsammans, betyder så himla mycket för mig. Ni är helt enkelt världsbäst. <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x