Inte konstigt helgerna flyger fram

helgerna flyger fram-1
Igår sov Estrid hemma hos mina föräldrar. Vi skulle få egentid. Egentid my ass. Eftersom jag kommit på den geniala idén att vi ska måla om vår trappa idag spenderades gårkvällen med att göra alla förberedelser. Sen kom jag på att jag behövde Davids photoshopskills så resten av kvällen satt vi framför datorn och fixade. Det blev varken tv-kväll eller tidigt i säng för en god natts sömn. Ibland får jag ångest över hur lite jag sover och om jag börjar känna efter hur trött jag är så öppnar sig sådan svärta i mig. Men så tänker jag, äsch, sova kan jag göra som pensionär. Nu måste jag carpa skiten ur det här livet.

Jag jobbar just nu med min youtubekanal. Jag har lyssnat på massa poddar och fått grymma ideér på hur jag kan utveckla min kanal. Därför sitter jag just nu varje ledig stund och gör thumbnails till mina filmer. Tre är redan klara och om jag jag får säga det själv ser det riktigt proffsigt ut.

Idag ska jag underhålla barn med lek och vuxna män med isvatten så ska vi nog se till att denna dagen kommer innehålla både färdigmålad trapp, strandbesök och grillning på kvällen. Och just det, köket ska städas och någonstans ska jag försöka klämma in en dusch. Och så var det det där med de nya gardinerna som var för långa. Och tvätten som måste tvättas. Haha ja det är inte konstigt att helgerna och dagarna flyger fram. Jag försöker hålla ett positivt mindset så att istället för att känna mig överhopad med måsten, så skrattar jag åt det och tänker att ja, så här kommer nog livet vara  i några år.

Och sova, det får man göra när man är död! 😉

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x