Glöggmyz, untz untz och ugly christmas sweater

ugly christmas sweater-1
Igår smet jag iväg för att fixa mina naglar medan David lämnade Estrid hos mina föräldrar. Sen gjorde vi oss i ordning för det stod glöggmys på schemat. Och här är vårt värdpar. Jay och Emelie från Nasareth. Vi dog när vi såg deras utklädnad! Men jag och David var inte långt efter.
ugly christmas sweater-2
Vi hade double uggla christmassweater. Det är rätt svårt att dela tröja med någon! =)
ugly christmas sweater-3
Gabby vann för bästa utklädnad med ful jultröja och paketdiadem! Alltså hur gullig!? Patricia var där och Jerica också. Efter glögg och godsaker var det dags för julspelet. Cronholmsytrarnas stående lek.
ugly christmas sweater-4
Det blev intense!
ugly christmas sweater-5
Johan vann typ alla paket! Hur ens möjligt?
ugly christmas sweater-6
Lina och Mathias <3
ugly christmas sweater-7
I paketet från Lina låg ett presentkort på en yogaklass hos henne. Hon är yogainstruktör och insanely duktig!
ugly christmas sweater-8
Här öppnar jag mitt paket, presentsnören! classic! Under min ugly double christmassweater bar jag denna paljettbeströdda topp. Mycket glöggmyzlämplig!
ugly christmas sweater-9
Patricia vann sitt eget paket ”så man vet att man får något bra”. Haha, alltså det var så roligt när hon sa det. Som jag skrattade!
ugly christmas sweater-10
Mike och Johan inspekterar sina vinster! Vi gav bort en liten tomtenissedräkt som man sätter på en vinflaska. Ett måste känner jag!
ugly christmas sweater-11
Sen delades det ut mustascher som även kunde användas som unibrow. Benjamin kunde bära upp sitt unibrow förvånansvärt snyggt!
ugly christmas sweater-12 ugly christmas sweater-13
Gabbi vann brandmännens allt annat än PK kalender. Sen blev det tvång att välja en favorit och mars månads ”släta fisken” vann allmänt tycke i gruppen.
ugly christmas sweater-14
Jerica var lycklig över att hon vann Linas presentkort och slapp släta fisken med medföljande kompisar! Vi beställde pizza och när de andra skulle ut i natten åkte vi hem. Lite hemmakvällgodis väntade på oss och barnfria kröp vi ner i sängen för lite seriemaraton och en lång sovmorgon. Men ändå, är det då inte typiskt att jag ändå likt förbaskat vaknade klockan 7!?

En fin jul med vänner, klappar, skratt och sjukt många ugly christmassweaters.

———————————————————————–

Idag är BÄSTA dagen på Skincitys kalender för det är dags för 25% på Excuviance. Hudvårdsmärke jag använder dagligen och är besatt av! Jag kan omöjligt tipsa om bara tre grejor för allt är sååå bra. Ansiktsrengöringen är gentle cleansing cream använder jag dagligen. Som serum älskar jag vespera bionic serum. För galet fin hy och massa glow är bionic tonic pads marknadens bästa exfolierande pads. Lätt en produkt som är bland mina topp 5 någonsin! Multi protective daycream är mitt val av dagkräm, alla dagar i veckan och en underbar återfraktande mask är deep hydration treatment. Gör ditt ansikte en tjänst nu och köp dig lite Excuviance. Inget har någonsin gjort min hy så fin som det märket!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Johanna
Johanna
7 år sedan

Hej!
Vilken kamera använder du? Jag ska köpa en ny och du verkar ha en riktigt bra kamera!
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Johanna
7 år sedan

Hej! Bra fråga! Det är så många som undrar så jag tror jag gör ett helt eget inlägg på min utrustning. tack för bra idé!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x