På bättringsvägen och en kristi himmelsk dag

estrid bada-1
Idag är vi alla hemma tillsammans och ute strålar solen. Vi ska bara göra allt härligt och mysigt idag. Vi började med att vakna upp bredvid den här gulliga!
estrid bada-2
Hennes förkylning är nästan helt borta och jag är mycket mycket bättre på mitt öga. Bara lite torrhetskänsla kvar. Så töserna Svenssons morgonhumör var det visst inget fel på denna morgon.
estrid1-1
Frukosttime! Vi har hunnit äta en lång frukost och dricka kaffe i lugn och ro. Igår bakade jag rågbullar med russin och Estrid gillade dem. Då blir man extra mallig! När det går hem hos bebisen känner man sig som stjärnbagaren nummer ett.
estrid1-2 estrid1-3
Nu ska vi snart bege oss ut mot solen och parken. Strosa runt i slottsträdgården och dricka mer kaffe, gå till lekparken och gunga. Ikväll ska vi laga något gott till middag och bara mysa. Se en film (är är det den där sabla fotbollen ikväll igen?) och så ska jag försöka läsa ut min bok.
vardagslyx-1
Jag vet redan nu att jag kommer göra vad jag alltid gör när jag inte behöver stressa med middagen. Då dukar jag upp oliver till alla oss tre och så häller jag upp god dricka i ett festligt glas. Det är viktigt det där med festligt glas. Sen sätter jag på radion och lyssnar ikapp på studio ett. Då har jag skapat de bästa förutsättningarna för att få till den där härliga känslan när jag lagar middag.
vardagslyx-2 vardagslyx2-1
Häromdagen blev det denna pastarätt till middag. Fänkål, savoykål och vitlök som frästes i olja, på med matlagningsgrädde som fick koka en stund. Sedan slog jag på den kokta pastan, la över nyskalade räkor, lite salt och peppar och sedan massa parmesan. Klart! Snabbt, enkelt och mycket gott!

Ha nu en fin Kristi himmelsfärd och om du är ledig så ta tre djupa andetag och strunta i alla måsten.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
ISA
ISA
8 år sedan

åh vill också vakna upp bredvid det där lilla nyllet. Så fin hon är 🙂 hoppas ni haft en strålande dag i solen!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
8 år sedan

just nu när jag svarar på din kommentar är hon allt annat än fin och med ett gulligt nalle. MY GOD vilken attityd! Så du får gärna ta henne ett tag! 😉

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x