Vad är det för dag idag? Jo, det är Fridas födelsedag. Hurra hurra hurra!

tankar om att bli 30-1
Så var dagen kommen! 32 år gammal. På ett sätt så många år men på ett annat sätt så få år. Bilden är från när jag fyllde 30 år. Det har hänt mycket på dessa två år. Det har hänt mycket på bara ett år. Mitt liv är välsignat. Det måste jag ändå säga. Även om den här 30-årskrisen spökar just nu så är mitt liv väldigt trivsamt. Jag är verkligen mamma och fru. Det har blivit hur jag ser på mig själv. Inte uteslutande, och inte på ett kvävande självuppoffrande sätt. Det är istället en plats av hemma. Jag känner mig grundad och rotad i min familj. Jag och David är lyckliga och väldigt kära. Det är en välsignelse i sig själv. Att efter snart 11 år tillsammans verkligen vilja ha varandras sällskap. Det är även så fint att vara Estrids mamma. Jag tycker om att vara mamma. Göra flätor på morgonen innan föris, överraska med små presenter, vara sträng med skärmtid och alltid äta middag ihop med tända ljus och samtal om dagen.

Eftersom jag varken vet ut eller in om vad kommande år kommer att innebära för mig önskar jag mig bara en enda sak. Samtal. Samtalen med David och Estrid gör mig hel. Det gör att jag och David kan vara kära efter all denna tid. Det utvecklar mig. Får mig att lära känna Estrid mer. Det ger mig stolthet, glädje och tröst.

32 år. Mot 33. Låt samtalen flöda. Nu ska jag fira min dag med att ha en helt vanlig torsdag.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
5 år sedan

Stort grattis på födelsedagen 😀 (*champagne, lyx, pompa och ståt*)
Tycker det är befriande att du är ärlig med att det ibland att vara vilsen i sina mål. Är jag också emellanåt och undrar vad meningen med allt är? Vill bara gå långa promenader i skogen och fika. Inte sätta några mål.
Stor kram till dig

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
5 år sedan

tack min fina vän! Det är så SKÖNT att jag inte är ensam om den här vilsenheten! <3

Anna
Anna
5 år sedan

Grattis på födelsedagen! Jag tror på vilsenheten, jag tror verkligen att det är där utvecklingen sker. Det kräver mod att ta emot vilsenheten och se vad som kommer ur den och modig, det vet vi att du är! Cool och modig och FÖDELSEDAGSTJEJ! Grattis igen!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
5 år sedan

Men alltså snyft! Hur fin är inte du! Tack tack tack! <3

Linda
5 år sedan

Grattis på Födelsedagen fina Frida
Hipp hipp hurra hurra hurra hurra

Kram Linda

32 år är ingen ålder vänta tills du blir 40 år som jag blev i Juni då börjar man känna sig till åren

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
5 år sedan

vet du, jag längtar efter att bli 40! =) Känns som livet kommer vara på topp då! Tack för firandet! <3

Linda
Reply to  Frida G Svensson
5 år sedan

Jag har aldrig haft någon kris när jag fyllt år, men 40 år det kändes som mycket och vad har jag åstadkommit under mina 40 år, säkert en hel del men inget jag reflekterat särskilt mycket över och skulle jag kanske inte ha kommit längre, men någonstans så börjar man komma till ro i livet vid 40, jag skulle absolut inte vilja vara 20 igen, för oj vad mycket man tänkte då om allt. Men samtidigt så är jag glad att jag är 40 år 2018 istället för 20 år 2018, för det är ett tufft klimat vi lever i och alla krav och måsten som det verkar finnas på 20 åringar nu . När jag var 20 år då var det vänner och fest som gällde och en massa kärleks bekymmer hehe.
Ha en fin dag
kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
5 år sedan

åh jag håller helt med. gud vad jag INTE vill vara 20 år igen! =)

Susan
5 år sedan

GRATTIS!! Jag fyllde 32 i förrfjol. Och 51 i somras. Vad hände? 😳 Swisch sa tiden. Men ojojoj vad man fyllt åren med liv. Och nånstans är jag alltid 32. Och 25. Och 38. Och ibland 79… eller 3! 😄 Ålder är bara en siffra! Njuuut!! Hoppas du blev rejält firad. I dag är det fredag! Bara det är värt att firas. Kram pä dig!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Susan
5 år sedan

Tack min fina vän! <3

Pia Widlund
5 år sedan

Jättegrattis till dig fina tjejen!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
5 år sedan

tack gumman! <3

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x